Voša pokazala kako se organizuje jedan evropski spektakl!

Autor: Milovan Longinov
subota 30.07.2016.
14:05
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Nedavna utakmica između Vojvodine i Dinama iz Minska u kvalifikacijama za Ligu Evrope protekla je u savršenoj organizaciji.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

U četvrtak uveče, stadion “Karađorđe” i fudbalski klub Vojvodina bili su deo fudbalske Evrope, a po svemu što se dalo videti, kako na terenu, tako i na tribinama, klubu iz Srpske Atine tamo je definitivno i mesto.

Dok su sami igrači učinili sve kako bi došli do toliko željene pobede, koja im je nažalost izmakla tek u samom finišu meča, klupski menadžment i operativci zaduženi za organizaciju susreta učinili su sve da utakmica protekne savršeno u organizacionom smislu. I u tome su u potpunosti uspeli.

Tribine Vošinog stadiona bile su gotovo pune još pre izlaska igrača iz svlačionice, a pri njihovom izlasku na teren, gledaoci na zapadnoj i istočnoj tribini koreografijom su pokazali privrženost crveno-belom timu, što su početkom drugog poluvremena učinili i oni najverniji navijači Vojvodine na severu.

Interesantno je da je Vošina publika aplauzom pozdravila i gostujuće fudbalere prilikom izlaska na zagrevanje, čime je pokazala svoju veličinu i gospodstvo karakteristično za “staru damu”, a tokom same utakmice, zajedničkim skandiranjem u nekoliko navrata, posebnu vezu ostvarili su i navijači dva tima. Za pristalice ekipe iz Belorusije priređen je veoma srdačan doček, pa su i sami bili iznenađeni prijatnošću i gostoljubivošću koja im je ukazana, prenosi zvanični sajt Novosađana.

Vojvodina

Svi predstavnici kluba iz Minska bili su prezadovoljni dočekom i boravkom u Novom Sadu i najavili da će na identičan način ugostiti ekspediciju Vojvodine sledeće nedelje.

U skladu sa nedavnim formiranjem sponzorskog pula FK Vojvodina, reklamni baneri svih novih Vošinih poslovnih partnera postavljeni su duž istočne tribine, a rezervni fudbaleri, stručni štab i tehnička lica tokom meča su sedeli u novim “Sparco” stolicama, što je još jedan pokazatelj da se na “Karađorđu” veoma užurbano i mnogo radilo ove nedelje.

Veliku zahvalnost za odličnu atmosferu i dobro popunjene tribine, fudbalski klub Vojvodina duguje i medijima, koji su prethodnih dana posvetili značajan prostor jedinom preostalom srpskom predstavniku u Ligi Evrope, a sam klub se potrudio da raznim marketinškim akcijama i video spotovima ukaže na značaj i važnost predstojećeg duela i na to koliko je crveno-belima bitno da na tom meču imaju pun stadion uz sebe.

Činjenica da je sve proteklo bez ijednog jedinog incidenta govori o tome da Vojvodina i u organizacionom smislu pripada evropskoj fudbalskoj eliti, pa svima u klubu, kao i našim brojnim navijačima, ostaje nada da će fudbaleri u revanšu prikazati hrabru i odvažnu igru i na taj način potvrditi ono što su mnogi konstatovali nakon prve utakmice u Novom Sadu, a to je da su crveno-beli bolji od tima iz Minska i da zaslužuju da se nađu u plej ofu za Ligu Evrope, navodi se na sajtu kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke