Voša nema dilemu, protiv Nišlija na pobedu!

Autor: Beta Beta
utorak 25.02.2020.
17:14
Izvor: Beta

Fudbaler Vojvodine Ognjen Đuričin rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Radničkog mora ići na pobedu pošto je niški tim jedan od glavnih konkurenata novosadskom u borbi za Evropu.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

"Protiv Radničkog moramo ići na pobedu, jer to nam je jedan od glavnih konkurenata u borbi za Evropu. Ako njih pobedimo, bićemo mnogo bliži ostvarenju glavnog cilja koji smo zacrtali za ovu sezonu i zato nam je jako važno da dođemo do trijumfa", rekao je Đuričin, prenosi klub.

U 23. kolu Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Radničkog iz Niša.

"Na prošloj utakmici protiv Crvene zvezde, u našoj igri je bilo i dobrih i loših stvari. Doduše, više je bilo onih loših, ali to smo ostavili iza sebe. Atmosfera u timu je odlična i, osim Gemovića i Đurića koji će pauzirati zbog kartona, svi ostali su spremni za meč", rekao je Đuričin.

Pre dva dana, ekipu Radničkog je napustio trener Milorad Kosanović, a umesto njega, brigu o prvom timu preuzeo je bivši trener Vojvodine Radoslav Batak.

"Radnički je promenio tim tokom zime i doveo nekoliko dobrih igrača. Samim tim, moramo da ih respektujemo, kao i svakog drugog, ali ne smemo menjati naše ambicije. Vidim da su pred našu utakmicu promenili i trenera, pošto je umesto Kosanovića došao Radoslav Batak, pa ćemo videti kako će to uticati na njih", rekao je Đuričin.

Utakmica između Vojvodine i Radničkog igra se sutra od 18 časova na "Karađorđu".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke