Voša - Najbolja i najjača u Srbiji?

Autor: Darko Mitrović
subota 15.08.2015.
13:13
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Prognoza je tu, čekamo proleće i rasplet nove borbe za trofeje.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Pamtimo svi neke ranije sezone, kada smo u ovoj fazi šampionata očekivali da bi Vojvodina, ili neki drugi klubovi mogli da trku za titulu učine zanimljivijom, ali se na kraju, kao po pravilu, sve ponovo svodilo na trku Partizana i Crvene zvezde.

Da li je konačno došlo vreme da beogradski ''večiti rivali'' dobiju pravog takmaca u borbi za tron?

Posle sjajnih igara Vojvodine, mnogi veruju da ''Lale'' mogu čitave sezone da igraju na ovom nivou, a ako tako i bude, onda ni san o tituli neće biti neostvariv.

Što je najvažnije, u to veruju i fudbaleri novosadskog superligaša.

Jedan od predvodnika ovog tima Vojvodine, odlični Aleksandar Stanisavljević, istakao se prelepim golovima iz slobodnih udaraca, što je na svojoj koži pre par dana osetio i golman Partizana Živko Živković.

Stanisavljević je i u izjavama, a ne samo na terenu, pun samopouzdanja i uveren da Vojvodina može i do titule.

''Protiv Partizana smo dokazali da smo najbolja i najjača ekipa u Srbiji! Atmosfera je fantastična, ljudi u klubu pričaju da ne pamte ovakve igre i uspeh.

Na terenu savršeno funkcionišemo, radimo na slepo, bez gledanja znamo ko je gde na terenu. To se, pre svega, odnosi na mene i Ožegovića, pa sam ubeđen da možemo do titule, stojim iza toga''
, optimista je Stanisavljević.

Trenutno, posle pet odigranih kola, vodi Javor iz Ivanjice, a za njim slede glavni favoriti - Zvezda, Vojvodina i Partizan.

tabela

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

46 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jodza5
Sunday, 16.08.2015
09:53

Mislim da bi bilo dobro za nas posrnuli fudbal da Vojvodina uzme titulu.Ako ni zbog cega drugog,onda da bi se razbila monotonija u osvajanju titula.Mislim da ce mnogo toga zavisiti od prolaska u LE.Ako ne daj Boze Vojvodina ne prodje u grupnu fazu LE, verovatno ce biti rasprodaja igraca a onda zbogom snovi o tituli.Licno bih voleo da nasi klubovi nadju mesta u LS i LE i sto vise angazuju nase klince.Bilo bi super kada bi nasi klubovi uspeli da zadrze klince barem po 3-4 sezone.Sa napretkom Vojvodine, Cukarickog, Javora i drugih klubova dobili bi na kvalitetu ekipa i samim tim i lige.Omladinci su pokazali i dokazali da u nasoj zemlji ima i te kako talenta.Bolje je pare koje bacaju na koje kakve Bozinove, Ivanjeze i druge ulazu u omladinske skole.Nazalost svedoci smo da bez grupnih faza u evropskim takmicenjima ostaje puko prezivljavanje i hvatanje za slamku.Eto na karaju da zakljucim da bih voleo da Vojvodina, a zasto da ne, bude ekipa koja ce dosadasnju praksu promeniti i osvajanjem titule povuci nas fudbal u pravom smeru.

avatar
jodza5
Sunday, 16.08.2015
09:38

Bilo bi dobro za nas posrnuli fudbal da Vojvodina uzme prvestvo.Ako ni zbog cega drugog onda bar da se razbije monotonija.Cini mi se da mnogo toga zavisi od prolaza u LE.Ako ne daj Boze Vojvodina ne prodje u grupnu fazu LE mislim da ce biti kud koji mili moji.Vojvodina je i u proteklim sezonama igrala dobro protiv Zvezde i Partizana ali je bodove gubila na takozvanim malim utakmicama.Ova sezona im je test zrelosti.Bilo kako bilo, iskreno se nadam prolazu u grupnu fazu LE i zanimljivijem nastavku prvenstva.Lepo bi bilo da i Partizan i Vosa prodju u LS i LE i vise forsiraju nase klince i pokusaju da ih zadrze 3-4 sezone.

avatar
i.sarajevo
Saturday, 15.08.2015
20:43

jest vosa najbolja bice druga nazalost poslije toleta i njegove ekipe

avatar
ParniValjak!
Saturday, 15.08.2015
17:14

Vidi se da je partizan najjaci Tim u ligi kad su postigli 16 golova u 5 kola zvezda tu prati sa 13

avatar
SlobaGrobar
Saturday, 15.08.2015
15:45

Osvojiće Vojvodina... treće mesto.

avatar
marcelo karlj
Saturday, 15.08.2015
15:38

kako ka je javor prvi

avatar
NoLifer
Saturday, 15.08.2015
14:35

Mozda i jeste,ali je pitanje koliko mogu da drze ovakav ritam.Partizan,a i ovi severnije imaju mnogo duzu klupu,i samim tim mogu rotirati igrace bez problema.A Vosina igra se svodi na dvojicu,trojicu pojedinaca i samo je pitanje vremena kada ce se neko povrediti,jer se mnogo forsiraju.Mozda gresim,videcemo!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 15.08.2015
14:27

Posle Partizana. Tu su negde sa Cukarickim, nije ono u prvom kolu neki realan odnos snaga, one koje plivaju u neregularnosti necu da spominjem, a da je prekjuce bilo normalnog sudijskog kriterijuma, i vec posle 5. kola bismo sigurno bili na dvocifrenom broju bodova:-)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 15.08.2015
16:18

Gorane, nego ko je najbolji, vi? Tri boda u namestaljci- prvo kolo i zali Boze utakmica, bod na poklon u Gornjem Milanovcu, bod na jedvite jade protiv Radnickog iz Nisa, tri boda u onom volsebnom preokretu protiv Vozdovca (prvi gol je bio neregularan) i sada ovo protiv Cukarickog gde je prvi gol pao posle nepostojeceg faula, a i drugi gol posle smesnog faula, ali hajde da su za to krivi samo oni! 11 bodova zvanicno, a realno 5 plus tri boda u prvom kolu ako se pokaze da niste namestili onaj mec, a znas kad ce to da se pokaze?

avatar
crveno beli
Sunday, 16.08.2015
12:04

A ne govoris o tome da je Brasanac morao mnogo ranije da dobije crveni karton ? Jos nakon veoma opasnog starta nad Ozegovicem u trenutku kad je vec imao zuti karton? Gledao sam utakmicu uzivo,i neverovatno je koliko su igraci partizana bezobrazni i razmazeni i kako konstantno vrse pritisak na sudiju i posle najmanjeg kontakta.Sudija je sudio dosta dobro uz neke greske koje su normalne.

avatar
Saturday, 15.08.2015
20:09

misliš na penal nad Ožegoićem kada je pred kraj sam izišao pred vašeg golmana i oboren kodrezultata 3:2 nijesviran penal jer bi bilo4: ipartizan ostao sa 98 igrača. Svako kontakt igrača sviran je u vašzu korust a Ožegovića ste tukli nemilice

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 15.08.2015
18:23

Moja greska, izgleda da je ipak postojao mali kontakt protiv RN i taj penal je opravdano dosudjen. Nisam to dobro video zato sto je snimak na Jutjubu bio dosta los kad sam prvi put gledao, ali ni to nije opravdanje...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 15.08.2015
17:02

Igi, slazem se samo sa prvom recenicom u tvom komentaru, ali iz nekog drugog razloga.

avatar
Gorann
Saturday, 15.08.2015
16:57

Najbolji je Javor :D Vama je i tih 9 bodova poklonjeno. Da se Metalac nije sklanjao mozda bi izvukli bod, a mozda i sva 3, ne znam. Jagodinu bi svakako pobedili ali onih 6:0 je nerealno. Samo dogovoreno nabijanje gol razlike. Protiv Spartaka vam pustaju gol u zadnjoj sekundi. Realno 4 + jos 3 boda ako se utvrdi da niste dogovorili sa Metalcem. Protiv Vozdovca nije bio ofsajd. Bio je tu jos jedan igrac u liniji. Sve u svemu, bili smo bolji od protivnika u svih 5 kola.

avatar
IggY Rs
Saturday, 15.08.2015
16:49

Tebe care da nema, trebalo bi te izmisliti. :) Iskreno nije mi nasa liga toliko zanimljiva koliko komentari nekolicine vas koji trcite od portala do portala.Nebitno za koji tim navijate, vi mu dodjete kao internet Mise Tumbasi. :)

avatar
Аполо
Saturday, 15.08.2015
14:05

Najperspektivnija trenutno! Rano je jos za bilo kakve prognoze ali raduje cinjenica da se zakuvalo na vrhu, nadam se da ce ovako biti i tokom veceg dela sezone.

avatar
pjer
Saturday, 15.08.2015
14:03

alo, mislite kako protiv plzenja prodjete sa sto manje

avatar
mmmm
Saturday, 15.08.2015
13:58

Nista od titule ako pocnete da prodajete igrace... koji ce vam da prodajete, ako se plasirate u LE uzecete bar 3 m evra samo od utakmica i to neto... i to je dobra para

avatar
Zvezda 91
Saturday, 15.08.2015
13:51

Male utakmice su problem Vose.

avatar
Gorann
Saturday, 15.08.2015
13:45

Hahaha, nije Partizan najbolji u Srbiji pa kad njega pobedis da kazes da si najbolji. I titulu ne osvaja najbolji nego onaj ko ima vise bodova na kraju sezone.

avatar
lol
Saturday, 15.08.2015
13:43

Ne treba nam ova euforija sada,hladne glave moraju biti u Ceskoj jer je to utakmica sezone sa Vosu.O plasmanu na tabeli je rano pricati jer ima jos mnogo da se igra.Ja iskreno i dalje mislim da je Partizan trenutno najjaca ekipa a da Vosi fali jos 2-3 igraca da bi dostigla nivo da osvoji ligu.Ajmo Voso iz utakmice u utakmicu jer mi verujemo u vas i u plasman u LE i u borbu za titulu !

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 15.08.2015
14:30

Ma, ti mora da si Grobar kad/cim tako pises, ocekuj mnogo minuseva zbog ovog svetogrdja:-D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 15.08.2015
18:51

Nemoj da mrzis Partizan. Ne moras da nas volis, ali nema razloga da nas mrzis cak i ako mislis da ima, mi smo klub koji se bavi sportom i okrenuti smo i posveceni iskljucivo tim ciljevima i nijednim drugima. Meni je samo indikativno to sto je svaki neutralni navijac priznao da je Partizan bolji svih ovih godina, a samo od zvezdasa i cak ponekog Partizanovca ili Grobara koji kontriraju sam imao prilike da procitam da je zvezda bila bolja ili imala bolji tim, ali ju je neko ili nesto veliko i strasno i nepravedno sprecilo da osvoji titulu. Proceni ko je u pravu polazeci od sebe i sebi slicnih, mislim da se odgovor sam namece:-D

avatar
lol
Saturday, 15.08.2015
18:44

Ne znam zasto mi komentar nisu izbacili ali opet cu reci,druze ja sam iz Novog Sada i navijam za Vosu a Partizan i Zvezdu mrzim.Ja sam samo sa komentarima realan i to je to.

avatar
Forza Napoli
Saturday, 15.08.2015
13:38

Svaka cast Vosi,ali Partizan je za 3klase jaci od ostatka lige.Dokazacemo to.Poraz protiv Vose je asluzen,nismo igrali na svom nivou,a i mozda to i nije losa stvar,da se malo spustimo na zemlju pred BATE

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 15.08.2015
16:54

Da nije 6 klasa jaci od ostatka lige? Je l' moramo mi kao narod uvek i u svemu da preteramo?

avatar
Forza Napoli
Saturday, 15.08.2015
19:57

Budi realan.Niko u ligi nema igraca poput Abua,Zivkovica ili cak Vulicevica koji je najjaci bek u ligi.

avatar
Gorann
Saturday, 15.08.2015
17:50

Ili 12 klasa? Da je Partizan za 3 klase jaci od ostatka lige ne bi vise bio Partizan nego Real.

avatar
ale fcv
Saturday, 15.08.2015
13:28
avatar
33
Saturday, 15.08.2015
13:20

Bravo za Vošu!