Voša na "Čairu" hvata priključak za Evropu?

Autor: Beta Beta
petak 30.03.2018.
13:05
Izvor: Beta

Fudbaleri Vojvodine Lazar Arsić i Nikola Antić rekli su danas da sa velikim nestrpljenjem i optimizmom očekuju predstojeći meč protiv Radničkog u Nišu u Super ligi Srbije.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Posle dvonedeljne reprezentativne pauze ovog vikenda nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, fudbaleri Vojvodine će sutra gostovati Radničkom.

"Iskreno, moji saigrači i ja jedva čekamo da utakmica počne. Mečevi protiv Radničkog su uvek bili dobri i nezgodni, a mi imamo mnogo motiva da jurimo to treće mesto, za koje smatram da je realno dostižno", rekao je Antić.

Radnički je trenutno treći na tabeli domaćeg šampionata sa 49 bodova, odnosno ima devet bodova više od novosadske ekipe koja je na osmom mestu.

"Radnički je sastavljen od mnogo dobrih igrača, koje uglavnom sve poznajemo i znamo kako igraju, ali ćemo se koncentrisati samo na nas. Tokom prethodne dve nedelje, radili smo jako dobro, te verujem da ćemo uspeti da napravimo dobar rezultat i uđemo u dobar ritam, odnosno da ćemo potom kod kuće pobediti i Rad i ući u seriju pobeda", rekao je Antić.

Fudbaler koji je ove zime upravo iz Radničkog stigao u redove Vojvodine, Lazar Arsić (26), veruje da njegova ekipa može trijumfalno da se vrati iz Niša.

"U Nišu nas sutra sigurno očekuje jedna veoma teška utakmica. Radnički je ekipa koja je sastavljena od mnogo iskusnih fudbalera, koji znaju da igraju na rezultat, a ubeđen sam i da će atmosfera biti sjajna. Međutim, sve je na nama i ukoliko u utakmicu uđemo motivisani i fokusirani, s ambicijom da pobedimo, mislim da će tako i biti", rekao je on.

"Radnički se, poput nas, bori za plasman u Evropu, ali i mi verujemo da ćemo ispuniti taj cilj i borićemo se sve dok postoji šansa za to, odnosno do samog kraja", dodao je Arsić.

Meč između Radničkog i Vojvodine igra se sutra od 15.00 na "Čairu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke