Voša još nema trenera, ali ima plan priprema

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.01.2019.
11:30
Izvor: Sportske.net

Novosađani i dalje traže rešenje za poziciju šefa struke. Ako je za utehu, novog trenera sačekaće spreman plan priprema.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Pauza na koju su fudbaleri Vojvodine otišli nakon novosadskog derbija sa Proleterom (0:0) lagano se privodi kraju.

Testiranja pred okupljanje u FC "Vujadin Boškov" zakazana su za 8. i 9. januar, a već 10. januara krenuće pripreme za prolećni deo sezone.

Najveća enigma vlada oko novog trenera jer je dogovor sa Miloradom Kosanovićem propao nakon intervencije navijača, te zbog toga još uvek nije poznato ko će obaviti prozivku igrača.

Ako je za utehu, novog trenera će nakon promocije sačekati spreman plan priprema, sa sve zakazanim prijateljskim mečevima.

Fudbaleri Vojvodine boraviće i ove zime u Antaliji, a planom priprema predviđeno je da u periodu od 24. januara do 7. februara odigraj pet kontrolnih utakmica.

Za vreme boravka u Antaliji Vojvodina će odmeriti snage sa Zarijom (27. januar), Verderom U23 (28. januar), Zaglebjem (31. januar), Jenisejem (3. februar) i BATE Borisovim (6. februar).

Prvi takmičarski meč u prolećnom delu sezone novosadski crveno-beli trebalo bi da odigraju 16. februara protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Thursday, 03.01.2019
18:01

pametnom dovoljnom mislim da će bekvalac biti trener,taman po meri