Voša iz Pećinaca gleda ka Evropi

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.05.2015.
20:29
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić poručio je da njegov tim više nema prava na kalkulacije i da će od rezultata utakmice sa Donjim Sremom u velikoj meri zavisiti da li će ekipa naredne sezone igrati u Evropi.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Činjenica da su Partizan i Čukarički obezbedili plasman u finale nacionalnog Kupa i da "Brđani" zauzimaju treće mesto na tabeli a crno-beli će najverovatnije u kvalifikacije za Ligu šampiona, četvrto mesto na tabeli Jelen Superlige dobilo je na značaju.

Tim koji se na kraju sezone nađe na četvrtoj poziciji moći će da računa na mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope a u datom trenutku u trci se nalaze Vojvodina, Novi Pazar, OFK Beograd i Rad.

Zbog svega navedenog ne čudi što u Vojvodini predstojeće gostovanje Donjem Sremu doživljavaju kao jako bitno u borbi za Evropu o čemu je na konferenciji za medije govorio i trener Zlatomir Zagorčić.

"Sigurno nas čeka jedna mnogo teška utakmica protiv ekipe Donjeg Srema koja se bori za opstanak u ligi, a sa druge strane ovo je mnogo bitna utakmica i za nas jer želimo da i ove godine igramo Evropu" rekao je Zagorčić.

Vojvodina trenutno deli četvrto mesto na tabeli sa Novim Pazarom pošto obe ekipe imaju po 40 osvojenih bodova. Sa druge strane, Donji Srem ima jedan bod više od pretposlednje ekipe na tabeli i jasno je da duel u Pećincima ima veliki značaj za oba tima.

"Mislim da neće biti iznenađenja što se tiče sastava ekipe, ali ponavljam, sigurno nas čeka jedna teška utakmica. Mi nemamo pravo da kalkulišemo nakon poraza koje smo doživeli" dodao je Zagorčić.

Strateg Vojvodine zbog kartona i povreda neće moći da računa na Babića, Nastića i Lukovića, dok su ostali igrači u konkurenciji za tim.

Utakmica 27. kola Jelen Superlige između Donjeg Srema i Vojvodine biće odigrana u subotu od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke