Voša ispustila pobedu nad Arsenalom

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.01.2019.
10:09
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Taktička greška u završnici drugog kontrolnog meča u Beleku koštala je pobede izabranike Radovana Krivokapića.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U danu kada su Partizan i Crvena zvezda odigrali prve kontrolne mečeve u Antaliji na teren su izašli i fudbaleri novosadske Vojvodine.

Novosađani su umesto sa U23 selekcijom Verdera odmerili snage sa Arsenalom iz Kijeva i remizirali 2:2 (1:0).

Radovan Krivokapić izveo je dve postave u jučerašnjem meču, s tim što je tim koji je u meču sa Zorjom igrao sat vremena, juče dobio pola sata.

Vojvodina je povela golom Milana Đurića iz penala u petom minutu, a više uzbuđenja viđeno je u nastavku. Arsenal je izjednačio preko Avagimjana u 60. minutu, da bi u poslednjih deset minuta igre pala još dva gola.

Nakon kornera u 83. minutu Mladen Devetak je posle dva pokušaja uspeo da ubaci loptu u mrežu i ponovo donese prednost Vojvodini.

Greška koja je napravljena dva minuta pre kraja skupo je koštala Novosađane. Nije delovalo da je centaršut opasan po gol, ali je Aleksijev ipak uspeo da uputi udarac i savlada mladog Nemanju Toromana.

Vojvodina: Simić (od 71. Toroman) – Stojković (od 57. Bjeković), Jeličić (od 57. Saničanin), Graovac (od 57. Devetak), Jakovljević (od 57. Lazarević) – Mitošević (od 57. Zlomislić), Milojević (od 57. Tegeltija) – Gojkov (od 46. Živković), Đurić (od 46. Gajić), Srećković (od 57. Nešković) – Zukić.

Narednu utakmicu u Beleku fudbaleri Vojvodine igraju 31. januara protiv Zaglebja iz Lubina, ekipe koja je pre dve i po godine eliminisala Partizan na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke