Voša ima golmana za budućnost, danas je potpisao!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 08.12.2017.
13:56
Izvor: Sportske.net, vojvodina.rs

Mladi golman je potpisao profesionalni ugovor sa Vojvodinom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Marko Ilić, mladi 19-godišnji golman, danas se obavezao na vernost Vojvodini, potpisao je trogodišnji ugovor sa tim timom.

Ovaj momak je od svoje 12. godine član FK Vojvodina, prošao je sve mlađe selekcije i postao je deo prvog tima i sada je potpisao do januara 2020. godine.

"Posle Ranka Veselinovića, velika mi je čast da potpišemo ugovor sa još jednim biserom iz naše omladinske škole. Marko Ilić je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije i golman je koji će sigurno biti budućnost FK Vojvodina. Mislim da smo uradili dobar posao, jer ukoliko se realizuje transfer Rockova, razmišljamo o tome da Marku pružimo šansu da bude prvi golman našeg tima.

Mislim da je to svojim ljudskim i igračkim kvalitetima zaslužio, te da ćemo u narednom periodu u njemu imati pravi oslonac. Želja kluba je bila da ugovor traje godinu dana duže, ali to nije odgovaralo Marku i njegovoj porodici, pa smo napravili kompromis i na taj način pokazali koliko Vojvodina veruje u njega kao golmana", rekao je generalni direktor Vojvodine Darko Jevtić.

Pogledajte i detalje sa predstavljanja ovog golmana.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke