Voša do kraja nedelje dobija novog šefa struke?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.12.2017.
17:11
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novosadski superligaš u sredu spušta zavesu na jesenji deo sezone, a sportski direktor Saša Drakulić najavljuje imenovanje novog šefa struke nakon duela sa Spartakom.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Poslednju takmičarsku utakmicu u 2017. godini fudbaleri Vojvodine odigraće u sredu od 15 časova protiv ekipe subotičkog Spartaka.

Vojvođanskim derbijem Voša će spustiti zavesu na jednu od najlošijih polusezona u klupskoj istoriji, a vršilac trenerske dužnosti Zoran Vasiljević završiće svoju misiju.

Sportski direktor novosadskog superligaša Saša Drakulić najavio je da će do kraja meseca biti imenovan novi šef stručnog štaba i njegovi saradnici.

"Krajem ove nedelje ili eventualno početkom sledeće, saopštićemo imena novog trenera i mojih najbližih saradnika, u najboljem interesu za budućnost Vojvodine", kazao je Drakulić za zvanični sajt FK Vojvodina.

Portal "Mondo" piše da se na spisku kandidata za "užarenu klupu" novosadskog kluba nalaze Predrag Rogan, Milorad Kosanović i Branko Babić.

Milorad Kosanović trenutno obavlja funkciju šefa struke kruševačkog Napretka i pitanje je koliko je realno da ga Vojvodina ponovo angažuje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke