Voša diše za vratom Partizanu, preokret na "krovu"!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 01.03.2020.
15:53
Izvor: Sportske.net

Novosađani nose veliku pobedu iz Beograda.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine pobedili su u gostima ekipu Voždovca rezultatom 2:1 (1:1) u 24. kolu Superlige.

Vojvodina je do pobede došla posle preokreta i sada je na deobi trećeg mesta sa Partizanom, koji svoj meč igra od 18.00 protiv Crvene zvezde.

Domaći su poveli u 21. minutu. Nišić je izdržao duel sa Bojićem, ušao u šesnaesterac i dodao loptu do Zličića, koji je preciznim udarcem iz prve sa oko 13-14 metara poslao loptu u donji desni ugao golmana Rockova.

Samo 10 minuta kasnije, Vojvodina je izjednačila. Sa leve strane, Vukadinović je centrirao, a u petercu Voždova je odlično skočio Bojić i glavom postigao gol.

Do kraja poluvremena, najbolju priliku propustio je Mrkaić, koji je ušao u šesnaesterac, izbio sam ispred golmana i šutirao sa desetak metara iskosa, ali je Ilić odbranio.

Vojvodina je do preokreta uspela da dođe posle samo tri minuta igre u nastavku. Bojić je sa sredine terena poslao sjajan pas u prazan prostor ka Vukadinoviću, koji je utrčao u šesnaesterac i sa oko 15 metara poslao loptu pod prečku golmana Ilića.

Novosađani su potom čuvali svoju prednost, a u 77. minutu propustili odličnu priliku da reše pitanje pobednika. Bojić je sjajno proigrao Đuričina, koji se driblingom oslobodio jednog od igrača Voždovca i šutirao sa desetak metara iskosa, ali je ovaj put Ilić sjajno odbranio.

Do kraja, Voša je sačuvala prednost i osvojila tri boda, te sada ima 51, koliko i Partizan, koji večeras od 18.00 gostuje Crvenoj zvezdi.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke