Voša bi 'tukla' Partizan dva puta u istom danu?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.12.2015.
13:47
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalerima Vojvodine pošlo je za rukom da dva puta u jesenjem delu sezone savladaju aktuelnog šampiona Srbije a kako tvrdi strelac vodećeg pogotka iz Humske crveno-beli bi u jednom danu dva puta mogli da savladaju Partizan.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada u subotu je drugi put u sezoni savladao aktuelnog šampiona Srbije čime je nastavio sjajnu seriju rezultata koji su počeli da se nižu po dolasku Nenada Lalatovića na čelo tima.

Jedan od junaka subotnjeg trijumfa Vojvodine Lazar Rosić ističe da bi novosadski crveno-beli ponovo dobili Partizan da se odmah posle meča igrala još jedna utakmica.

"Ostvarili smo veliku pobedu i pokazali koliko smo dobra ekipa. Mislim da su svi momci odigrali jako dobro i zato smo zasluženo pobedili. Znali smo koje su najjače strane Partizana i uspeli smo da ih neutrališemo. Da smo, kojim slučajem, kasnije odigrali još jednu utakmicu, uveren sam da bismo ih ponovo pobedili" rekao je Rosić.

Vojvodina je na poslednja četiri susreta slavila četiri puta i to bez primljenog gola što Lazar Rosić opisuje kao rezultat Lalatovićevog rada.

"Sa dolaskom Lalatovića sve se promenilo. Povratio nam je samopouzdanje i tek sada naš kvalitet ponovo dolazi do izražaja. Nama u odbrani je mnogo lakše da igramo kada i oni ispred nas daju sve od sebe i odrade svoj deo posla, jer treba da se branimo i napadamo kao tim" dodao je Rosić.

Do kraja jesenjeg dela sezone u domaćem šampionatu Vojvodina će odigrati još dve utakmice protiv Jagodine i Novog Pazara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
116 GODINA VELICINE
Tuesday, 08.12.2015
22:48

Smesan je on jako! To je sporno?!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 08.12.2015
18:38

Tesko njih pobediti sa nasim Lalatom. Moje cestitke poznatom slaninaru Sofroniju.

avatar
vlada73
Tuesday, 08.12.2015
17:40

Ahahahaaa..samo ste imali srece!

avatar
denikv
Tuesday, 08.12.2015
17:04

videcemo se mi jos. najbolje u finalu kupa.

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 08.12.2015
19:27

Neće oni doći do finala.

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 09.12.2015
20:38

slaninar kad se podele bodovi drugi ima samo bod više od nas(a možda ni toliko) a ako ne stignu pare iz budžeta možda je i Bandalovski realan. ;-)

avatar
slaninar
Wednesday, 09.12.2015
10:28

a vi? imate li sanse za plej-off? na kupa sa vama, kradja u najavi... setimo se proslog finala sa vama...