Voša bi da sruši neugodnu tradiciju

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.05.2017.
17:17
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri novosadske Vojvodine odlaze na megdan Voždovcu sa ciljem da konačno upišu trijumf na gostovanju "Zmajevima", premda će u Beogradu nastupiti u kombinovanom sastavu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada kompletiraće sezonu duelima sa Voždovcem u Beogradu i Javor Matisom u "Srpskoj Atini", a već na narednom meču fudbaleri Vojvodine imaće priliku da matematički overe plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Trener "Lala" Radoslav Batak pohvalno je govorio o ekipi Voždovca i svom kolegi Iliji Stolici, istakavši da njegov tim čeka jako težak posao na krovu TC "Stadion".

"Igramo protiv kvalitetne ekipe Voždovca, sa kvalitetnim i proverenim pojedincima, koji su nastupali u turskim i kazahstanskim klubovima i koji su igrali za reprezentacije svojih zemalja. Predvođeni su mladim trenerom Ilijom Stolicom, protiv koga sam imao priliku da igram i koji je za kratak period napravio odličan rezultat. To je ekipa koja u svakom trenutku zna šta hoće na terenu" kazao je Batak.

Vojvodina će u sredu igrati za rušenje tradicije jer u poslednjih šest gostovanja Voždovcu ne zna za pobedu. Dva puta je bilo nerešeno, četiri puta su slavili "Zmajevi".

"Naravno da će Vojvodina pokušati da promeni tu statistiku i posle šest utakmica konačno dođe do pobede. Nažalost, Planić neće moći da igra zbog crvenog kartona, a i rekao sam da ćemo, kao i na prethodnoj, zbog gustog rasporeda sreda – subota i na naredne dve utakmice rotirati igrače i pokušati da izvedemo najbolji mogući tim" dodao je Batak.

Osim suspendovanog Bogdana Planića trener Vojvodinee neće moći da računa ni na povređenog Aleksandra Paločevića što će svakako biti ozbiljan hendikep za "Lale".

"I dalje je van stroja, juče je lagano počeo sa trčkaranjem, ali nije spreman, jer nije odradio nijedan trening sa ekipom, tako da neće biti u kombinaciji za meč" rekao je Batak.

Utakmica između Voždovca i Vojvodine igra se u sredu, 17. maja, od 19 časova na krovu tržnog centra "Stadion" u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke