Vojvodini stigle nove pohvale iz Zvezde: ''Izuzetno su borbena ekipa koja gine za svaku loptu''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.11.2020.
23:42
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Dejan Stanković je Vojvodinu nazvao ''drugom ekipom u Srbiji'', a nove pohvale stigle su i od jednog od junaka Zvezdinog večerašnjeg trijumfa.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Derbi na ''Karađorđu'' pripao je večeras Crvenoj zvezdi, koja je slavila sa 2:0, a strelac prvog gola za goste bio je desni bek Milan Gajić u 26. minutu.

Posle meča, Gajić je izrazio zadovoljstvo i rezultatom i načinom na koji je Zvezda došla do njega, a nije propustio priliku ni da pohvali domaćina.

''Jedan veoma težak meč, ali smo znali šta nas očekuje. Vojvodina se opravdano nalazi u samom vrhu tabele našeg prvenstva. Izuzetno su borbena ekipa koja gine za svaku loptu i znali smo da će biti teško.

Iskreno, bilo je i veoma hladno večeras, malo smo se smrzli na početku meča, ali ono što je najbitnije su nova tri boda. Polako idemo ka našem cilju, postižemo golove, igramo dobro i lepo. Nisu samo pobede važne, već i način na koji pobeđujemo'', istakao je Gajić, a prenosi klupski sajt.

Već u četvrtak, Zvezdu čeka novi evropski izazov, protiv Genta u Belgiji.

''Kao i pred svaku evropsku utakmicu, znamo da je naš cilj da prezimimo u Evropi i daćemo maksimum da to i uradimo. Sa druge strane, gostovanje ekipi Genta je još jedan korak ka tome i prilika da se pobedom približimo tom cilju.

U Belgiji nas očekuje teška utakmica, videli smo u prošlom meču o kakvoj se ekipi radi. Pre svega je važno da se dobro odmorimo, spremimo i odemo tamo da napravimo rezultat'', zaključio je Gajić.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 23.11.2020
13:58

Iz Zvezde Vojvodinu hvale napred do drugog mesta Lale.

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 23.11.2020
08:29

Најбољи клуб у Србији после Звезде.

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 23.11.2020
08:14

Ако добијете Гент у Белгији свака вам част.