Vojvodina želi vezistu PSV-a

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 26.12.2015.
10:57
Izvor: Sportske.net

Sportski sektor FK Vojvodina uveliko radi na angažovanju fudbalera koji bi pojačali konkurenciju u timu Nenada Lalatovića, a u moru imena nalazi se i jedno koje je srpskoj javnosti poznato iako ne nastupa u domaćem šampionatu.

ed.nl
ed.nl

Povezane vesti

Dani odmora koje su fudbaleri dobili po završetku jesenjeg dela sezone u Superligi najproduktivniji su za sportske sektore domaćih klubova koji uveliko rade na pripremi prelaznog roka.

Fudbalski klub Vojvodina već se oprostio od Aleksandra Stanisavljevića koji je prodat Asterasu iz Tripolisa, ali bi uskoro trebalo da budu angažovana i novi igrači.

Crveno-beli iz Novog Sada imaju svoju listu želja na kojoj se već nalaze Milan Stepanov, Dejan Meleg i Nikola Trujić, a klubu su ponuđeni Brazilac Ronaldo Mendeš i Holanđanin Džoj Godi.

Pored navedenih igrača Vojvodina "na nišanu" ima i Andriju Lukovića, člana generacije '94 koja je Srbiji donela zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za omladince 2013. godine.

Mladi vezni fudbaler karijeru je počeo u Radu, a nakon odličnih igara na Evropskom prvenstvu u Litvaniji prodat je PSV Ajndhovenu u kojem nije dobio pravu šansu.

Andrija Luković ima trogodišnji ugovor sa PSV-om i to je veliki problem za Vojvodinu koja nije u poziciji da za njega plati visoko obeštećenje. Postoji opcija da Luković bude pozajmljen ali o tome više u danima koji slede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 26.12.2015
16:59

bio bi odlicno pojacanje, ali bi pojacanje bio i proslogodisnji igrac Lukovic i Gacinovic...

avatar
MozdaRealan
Sunday, 27.12.2015
21:07

Lukovic mozda a Gacinovic nema sanse...