Vojvodina želi pojačanje iz Partizana, ali ne samo ona - počinje trka!

Autor: Darko Mitrović
petak 13.07.2018.
15:03
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Nekoliko opcija u igri, možda bi Vojvodina bila najzanimljivija.

Screenshot/TV Partizan
Screenshot/TV Partizan

Povezane vesti

Posle informacije da Partizan nije licencirao Ukrajinca Jurija Vakulka za evropske utakmice, kao i da trener Miroslav Đukić i dalje ne računa ozbiljno na njega, sve je izvesniji rastanak crno-belih sa mladim Ukrajincem.

Iz dana u dan sve je više interesovanja za ukrajnskog vezistu, a njegov agent Boban Antić je u izjavi za ''Telegraf'' otkrio da postoji ponuda jednog od austrijskih klubova, zatim jedne slovačke ekipe čiji trener poznaje Vakulka, ali ni domaći klubovi ne sede skrštenih ruku.

''Postoje i dva kluba iz Srbije, koji su nas kontaktirali, pa ćemo da vidimo koje rešenje je najbolje. U svakom slučaju, Vakulko sigurno napušta Partizana, jer kada klub ne računa na igrača, a on ne igra šest meseci – stagnira i problem samo postaje veći. Ne želim da Vakulko uopšte dođe u situaciju da razmišlja o tom problemu, zato je odlazak u drugu sredinu izvestan'', poručio je Antić.

U igri su i pozajmica i prodaja, a pomenuti izvor navodi da je jedan od ta dva zainteresovana srpska kluba - novosadska Vojvodina, koja bi ovog leta mogla da ostane bez Lazara Zličića, za koga postoji interesovanje iz Turske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MMK
Saturday, 14.07.2018
15:30

Dusa me boli za ovog decka, mogli su da ga puste i da odigra neku utakmicu... A bas nam treba neki kreator na toj poziciji, ocekivao sam da ce on biti nosioc igre ove sezone, kad ono...

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 14.07.2018
10:19

Kvaliteti ovog momka kod Djukica nisu dosli do izrazaja. Ne mogu da verujem da jedinog zadnjeg veznog koga Partizan ima, a koji ume da stane na loptu, da pogleda oko sebe, da je iznese na protivnicku polovinu i preciznim pasom je prosledi najbolje postavljenom saigracu, Partizan prodaje u bescenje. Istina, koliko mi je zao zbog ovog nepromisljenog postupka, jos vise bih voleo da ode u Vojvodinu i da tamo pokaze svoje prave vrednosti. Mada ne verujem da bi se ljudi u Partizanu ni tada kajali sto su poslusali Djukica i odrekli se ovog momka.
Isto tako mi nije jasno, kako za svo vreme Djukicevog boravka u Parizanu niko iz uprave nije uocio da Djukic prosto gusi igrace. Najbolji primer je Suma, zatim Ivanovic i da ne nabrajam. To sto je nekada bio dobar stoper nije pokazatelj da je i dobar trener.

avatar
ercov
Friday, 13.07.2018
22:48

Ajde da se radi o nekom starijem igracu pa da i razumem ali ovaj igrac je jos uvek mlad i moze samo da napreduje. Pantic ce otici i necemo zaraditi ni dinara, Jevtovic je stalno na izlaznim vratima a ostaje samo Zdjelar koji je debelo placen a u stvari je veliko razocarenje. Sta cemo posle, da jurimo opet neku macku u dzaku i to u minut do dvanaest i naravno platiti debelo a ovaj decko koji je dosao bez obestecenja je tu i moze se u svakom trenutku lakse uklopiti u sistem. Djukic ce sigurno rano biti otpusten jer sa ovakvom igrom i timom nema sta da trazi u nasem prvenstvu a kamoli u Evropi pa zato je bolje sacekati i ne prodati ga. Mada mi se cini da iza svega ovoga stoji uprava koja je ostala bez para i ocekivanih prihoda od prodaje pa se krpi na jednom Vakulku. Zbog Djukica su cene pale svima a narocito zbog promasenih pojacanja koje niko ne zeli da kupi.

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 14.07.2018
10:22

Dzaba ce Djukic biti rano otpusten, s obzirom da ce i tada vec za sve biti kasno, tako da ce Parizan imati jos jednu neuspelu sezonu kako u Evropi, tako i u nasem prvenstvu.

avatar
noname
Friday, 13.07.2018
18:55

za Vojvodinu uvesti duplu cenu, recipročno.

avatar
Silent
Friday, 13.07.2018
16:05

To onaj novi Ševčenko😂

avatar
Nikola_b20
Saturday, 14.07.2018
01:29

Niko njega nije upoređivanje s'njim,jer kao prvo ne igraju istu poziciju kao drugo niko nije ni pomenuo Ševčenka,već da je dečko mlad i talentovan,nemoj lupati bezveze,

avatar
Firmino LFC
Friday, 13.07.2018
15:24

Ја не разумем, доводиш играча који ти није ни у протоколу за утакмице, па ало рођени, јеси ти њега испратио о каквом се играчу ради пре него што си га доводио или си xтео само прљави посао да обавиш преко њега. Нисте само ви и наша је управа исти посао радила, невероватно брале..

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 13.07.2018
20:20

Lepo bi bilo kad bi otišao u Radnički iz Niša.