Vojvodina zakazala promociju, evo do kada važi ugovor sa Stolicom

Autor: Darko Mitrović
subota 23.12.2017.
23:47
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Sve je jasno, ostaje još da se i Ilija Stolica prvi put obrati medijima u ulozi novog šefa struke Vojvodine.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Informacija koja je večeras potvrđena medijima, nešto kasnije je objavljena i na zvaničnom klupskom sajtu Vojvodine, uz još jedan važan detalj, a tiče se dužine trajanja ugovora koji je potpisan sa novim trenerom Ilijom Stolicom.

Takođe, zakazan je i termin njegove promocije.

''Fudbalski klub Vojvodina večeras je imenovao svog novog šefa stručnog štaba. Na sednici Upravnog odbora, poverenje je ukazano doskorašnjem treneru Voždovca Iliji Stolici, koji je potpisao ugovor sa Vojvodinom u trajanju do juna 2019. godine.

Ilija Stolica je rođen sedmog jula 1978. godine u Zemunu, gde je u istoimenom klubu i počeo svoju igračku karijeru. Potom je nastupao još za Ljeidu (Španija), Partizan, Metalurg (Ukrajina), OFK Beograd, Sint-Truden (Belgija), Mons (Belgija), OFI (Grčka), Budućnost (Podgorica), Nju Ingland Revolušn (SAD) i Njujork (SAD), dok je kao trener predvodio U-16 i U-17 reprezentaciju Srbije i bio pomoćni trener u stručnom štabu Partizana, a poslednji angažman pre dolaska u Vojvodinu imao je kao šef stručnog štaba Voždovca.

Predstavljanje Ilije Stolice kao novog trenera 'Stare dame' održaće se u ponedeljak u FC 'Vujadin Boškov' u Veterniku, sa početkom u 12 časova'', navodi se u večerašnjem saopštenju novosadskog superligaša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Sunday, 24.12.2017
09:25

e blizanci kako će vam biti dogodine?????????????

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 24.12.2017
18:47

Sigurno jako tesko. Stolica ce da zabije oko 25 golova i da sam drzi odbranu. U veznom redu ce imati pomoc jednog igraca. Covece da li si ti svestan da Vosa sa ovim igrackim kadrom ne moze na prva dva mesta sve da na klupi sedi komisija u sastavu Gvardiola,Klop,Murinjo,Anceloti,....