Vojvodina u krizi, Stolica se sprema da ''popriča sa ljudima iz kluba''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.03.2018.
17:42
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Svi se pitaju šta se dešava sa ekipom Vojvodine u poslednje vreme. Vreme je za analizu.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Ako je eliminacija iz četvrtfinala Kupa od lučanske Mladosti bila neprijatno iznenađenje  za navijače Vojvodine, šta tek reći za današnji debakl, opet na ''Karađorđu'', u duelu sa zahuktalim Zemuncima?

Rezultat 0:3 dovoljno govori, pa bi i plasman u plej-of mogao da bude doveden u pitanje ukoliko se tokom prvenstvene pauze ne reše evidentni problemi.

Naravno, nestrpljivo se posle meča iščekivala reakcija trenera Vojvodine Ilije Stolice, koji bar za sada ne želi da svoju poziciju prepusti nekom drugom, ali je najavio razgovore sa upravom kluba narednih dana.

Takođe, napomenuo je i da je do sada već bilo ''trenutaka kada je to možda trebalo da se uradi''.

''Zemunu čestitam na zasluženoj pobedi i želim mu sve najbolje u nastavku prvenstva. Sve ono što se dešavalo na prethodnoj utakmici u Kupu preneli smo i na ovaj meč, a ekipa nije dobro odreagovala na pritisak koji se, po mom mišljenju, bespotrebno pojavio.

Razgovarao sam sa momcima i na poluvremenu i posle utakmice i znam da su želeli da daju sve od sebe, iako se to ne vidi kroz rezultat na terenu. U predstojećoj pauzi ćemo razgovarati i sa klubom, jer nije dobro ukoliko nema podrške svih ka nekom konačnom cilju koji smo zacrtali.

Taj put nije jednostavan, ovo su teški trenuci, ali najlakše je prekinuti sve, pokupiti se i otići. To nije manir pravih sportista, iako su do sada postojali trenuci kada je to možda trebalo da se uradi.

Ako je ovako nešto već moralo da se desi, onda je dobro što se to desilo sada pred pauzu, pošto ćemo imati dovoljno vremena da sredimo neke stvari, a i da popričam sa ljudima iz kluba i vidim u kom pravcu ćemo dalje ići''
, istakao je Stolica, s prenosi klupski sajt.

Vojvodina na tabeli i dalje ima 40 bodova na osmom mestu, a Mladost večeras ima priliku da joj se primakne na tri boda zaostatka u slučaju pobede nad Napretkom u Kruševcu.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Monday, 19.03.2018
09:50

Šta tu ima da se priča ti si krivac za sve ovo. (Ranko veselinović sedi na klupi a igra ti Vukasović, a ktiv je barem za dva poraza i zašto ti igra Stefan mMihajlović, ?????????)

avatar
Volem Vosu
Sunday, 18.03.2018
20:28

Foteljice, foteljice...

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Sunday, 18.03.2018
19:20

Stolica mu se sada opasno ljulja, pritom (mu) je i tvrda pa ga jako zulja:-D