Vojvodina svim snagama na Partizan: ''Pokazaćemo ko smo i šta smo''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.12.2017.
10:32
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novosađani sa novim trenerom i ogromnim motivom stižu danas u Humsku.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Današnji superligaški program obeležiće duel Partizana i Vojvodine od 15 časova na stadionu u Humskoj, a Novosađani u ovu utakmicu ulaze posle promene na klupi, s obzirom da je dosadašnji šef struke Vladimir Buač podneo ostavku.

Ekipu će u Humskoj voditi njegov dosadašnji pomoćnik Zoran Vasiljević, koji je u najavi utakmice protiv Partizana objasnio i svoj trenutni status.

''Imam A licencu i pokušao sam da upišem kurs za polaganje Pro licence već pet-šest puta, a nakon što smo osvojili Kup Srbije, kada sam bio deo stručnog štaba, pokušao sam da steknem licencu i u Bosni, jer se kod nas prima samo 25 kandidata svake godine i ja sam bio višak.

Ove godine sam opet pokušao da polažem ovde, ali nisam dobio dozvolu od Fudbalskog saveza Srbije, tako da imam pravo da obavljam funkciju šefa stručnog štaba na samo dve utakmice'', izjavio je Vasiljević.

On ističe da nije očekivao odlazak Buača i da mu je sugerisao da ostane, ali to se ipak nije dogodilo i sada je on, makar privremeno, izbio u prvi plan.

Iako je Vojvodina u krizti rezultata, Vasiljević veruje da će danas protiv aktuelnog šampiona pokazati koliko zapravo vredi. Kadrovskih problema nema, pa je to još jedan razlog za veru u iznenađenje protiv crno-belih.

''Do kraja polusezone su ostala još tri kola i u igri je devet bodova. Naš naredni protivnik je trenutno drugoplasirani tim Super lige Srbije i učesnik eliminacione faze Lige Evrope, pa je jasno da je pred nama težak meč, u koji ulazimo sa svim raspoloživim snagama.

Povređenih i suspendovanih igrača nemamo, pa ćemo probati da se konsolidujemo nakon prethodna dva poraza i ostvarimo što bolji rezultat. Lično, mislim da je predstojeća utakmica važna kako bismo mogli da vidimo da li smo bliži timovima koji se bore za Evropu ili onima iz sredine tabele.

Za mene, kao i za sve moje igrače, to predstavlja motiv da pokažemo ko smo i šta smo, odnosno koliko vredimo'', poručio je Vasiljević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Sunday, 03.12.2017
12:42

2:0 pa 2:3....naglo su popustili drugo poluvreme...sad će da izginu