Vojvodina sve jača, stižu i novi sponzori! A koliko iznosi dug?

Autor: Darko Mitrović
subota 30.12.2017.
11:44
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Serija odličnih vesti poslednjih dana 2017, za sve pristalice Vojvodine.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Novosadska Vojvodina je imala turbulentnu godinu, jesenji deo sezone je završila tek na osmom mestu, što je bila najbolja ilustracija stanja u klubu, ali promenom klupskog rukovodstva usledile su i brojne konkretne promene koje najavljuju izlzak kluba sa ''Karađorđa'' iz velike krize.

Po završetku prvog dela šampionata angažovan je dosadašnji trener Voždovca Ilija Stolica, potom je saopšteno da je klupski račun odblokiran posle više od godinu dana, zatim je golman Emil Rockov potpisao novi ugovor, a direktor JP ''Srbijagas'' Dušan Bajatović, koji je i član aktuelnog Upravnog odbora FK Vojvodina, najavio je u izjavi za ''Sportski žurnal'' još dobrih vesti.

''Početkom januara Vojvodina će potpisati nekoliko sponzorskih ugovora.

Nakon angažovanja šefa stručnog štaba Ilije Stolice, u kojeg imamo veliko poverenje, to će biti od važnosti u planiranim poslovima u vezi sa formiranjem ekipe, kao i angažovanju pojačanja u predstojećem prelaznom roku.

Takođe, početkom iduće godine biće regulisana neizmirena dugovanja zbog kojih smo kažnjeni od strane organa FS Srbije'', istakao je Bajatović, uz želju da Vojvodina u što kraćem roku bude rame uz rame sa Zvezdom i Partizanom.

On je, takođe, objasnio i na koji način je došlo do deblokade računa plaćanjem sume od 175 miliona duinara, uz okvirnu procenu ukupnih dugovanja kluba na oko šest miliona evra, što će biti precizirano posle obavljene revizije poslovanja.

''Zahvaljujući novcu grada Novog Sada i 'Srbijagasa', uspeli smo da deblokiramo račun, a u sledećoj fazi na redu je izmirenje onog što se duguje zaposlenima u klubu, kao i plaćanje licence za igranje na međunarodnoj sceni'', zaključio je Bajatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 30.12.2017
15:56

Taj bajatovic je najveci pajac koji postoji- covek je navijao za Partizan (smesno je da pisem da i dalje navija jer to nikad nije ni bilo iskreno), bio je u zvezdi (da li je morao ili ne, to nije ni toliko vazno), a sad je u Vojvodini.

avatar
Povratak kralja 66
Saturday, 30.12.2017
14:37

Član 33. stav 3. Zakona o sportu, ko ne može vršiti funkciju u klubovima: lice koje vrši javnu funkciju, kao ni lice koje vrši funkciju u organu političke stranke. Bajatović je bio u zvezdi, a evo ga sada u Vojvodini. U drugačijem smetu je otišao Džajić, on je prvo postao član Radne grupe i kasnije počasni predsednik kluba pa ušao u Glavni Odbor političke stranke. Mijailović je izabran na mesto predsednika KK Partizan, a narodni je poslanik. Kršenje ustava republike Srbije, a niti ko reaguje iz države, niti ko iz saveza, niti ko piše o tome.

avatar
Čeki
Saturday, 30.12.2017
15:26

Nije ustava nego Zakona, ali slazem se sa tobom, ovi politicari sto dalje od sporta, uostalom i sam Zakon kaze.

avatar
Čeki
Saturday, 30.12.2017
18:36

Ok zato sto si naveo zakon, ali jeste pise i u Ustavu, podsetio si me, ali ovo se izigrava jer se ne smatra da upravljanje klubom u okviru sporta predstavlja sukob interesa (a kad se kaze javna funkcija misli se na drzavnu ili pravosudnu ili vodjenje neke multinacionalne kompanije).

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 30.12.2017
16:22

-Ustav Republike Srbije u članu 102, stav 3. navodi da narodni poslanik ne može biti poslanik u skupštini autonomne pokrajine, niti funkcioner u organima izvršne vlasti i pravosuđa, ne može obavljati druge funkcije, poslove i dužnosti za koje je zakonom utvrđeno da predstavljaju sukob interesa.- I Ustava i Zakona.

avatar
Man.United99
Saturday, 30.12.2017
14:03

Nadam se da ce Vosa da stane na noge, potrebna je fudbalskoj Srbiji

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 30.12.2017
13:27

Taman ce Sergej pokriti dug:-D

avatar
Čeki
Sunday, 31.12.2017
04:15

Samo da ti kazem, ja ti pricam kako se uglavnom tumaci norma, i da se u mnogim slucajevima tumaci pogresno, pa se jos i izigrava :-DnSamo to sam hteo da kazem , pozz i za tebe.

avatar
Čeki
Sunday, 31.12.2017
16:35

Jeste, ali pazi Vuletic predaje na Pravnom (i meni je predavao doduse :D), a ne znam kako je to neka funkcija gde je sukob interesa, kad on nije ni u jednoj stranci ako se ne varam, plus profesorima je dozvoljeno da se bave jos necim pored profesure (znam ih mali milion).

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Sunday, 31.12.2017
13:31

Ma, OK je to, samo je rec o tome da se Vuletic dosetio toga da bi moglo da pocne da se primenjuje nesto sto niko pre njega to jest njih nije, a, pitanje je da li je dosledan i da li je poceo od sebe:-D

avatar
Partizan/Lazio
Saturday, 30.12.2017
13:21

Tesko ce tu ici smanjenje duga kada su letos doveli sve same kombinacije- Bubalo, Kosnic, Djelmic, Avramovski... Jedino je dobro sto nakon 2-3 sezone pauze ponovo imaju nekoliko igraca na kojima se moze ozbiljnije zaraditi- Rockov, Veselinovic, Neskovic, mladji Zlicic...

avatar
Čeki
Saturday, 30.12.2017
15:26

E daa mali Zlicic kida u Omladinskoj, mora da igra sledece sezone.