Vojvodina - Strelci zatajili pred premijeru

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.02.2015.
17:37
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri novosadske Vojvodine odigrali su danas poslednji pripremni meč pred start drugog dela superligaške sezone. Ipak, rezultat nije onakav kakav se očekivao.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ekipa Zorana Marića nije danas na svom terenu, pred oko 300 gledalaca, uspela da savlada gradskog rivala, ekipu Proletera, u generalnoj probi pred nastavak šampionata.

Vojvodina i Proleter su odigrali meč bez golova, završeno je rezultatom 0-0, iako su novosadski crveno-beli imali nekoliko ozbiljnih prilika za postizanje gola, uz konstantnu inicijativu tokom celog meča.

U prvom poluvremenu, najbliži pogotku bio je kapiten Vojvodine Mijat Gaćinović, koji je imao lepe prilike u 31. i 42. minutu, ali nije bio dovoljno spretan u samoj završnici.

Prvi put ga je odlično uposlio Stojanović, ali je Gaćinović previše oklevao sa udarcem, da bi desetak minuta kasnije iskoristio zbunjenost odbrane Proletera, vešto se iskrao svojim čuvarima, šutirao volejem iskosa sa leve strane, ali je lopta pogodila mesto gde se spajaju stativa i prečka.

U nastavku su i gosti pripretili u par navrata, stvarala je i Vojvodina nove prilike, ali golova do kraja meča nije bilo.

Podsetimo, Vojvodina se u 16. kolu Superlige narednog vikenda sastaje sa OFK Beogradom na Karaburmi.

Vojvodina: Kordić, Vasilić, Nastić, Pekarić, Babić, Tumbasević, Rogač, Ivanić, S. Novaković, Stojanović, Gaćinović.

Igrali su još: Jovanić, Nikolić, Radović, M. Novaković, Pankov, Kokija (Sekulić), Makarić, Luković, Karanov, Ćurko, Stamenić.

Proleter: Buzadžija, Tanasin, Pejić, Žigić, Jević, Švonja, Bošković, Miljković, Varga, Vujaklija, Spremo.

Igrali su još: Nastić, Tomčić, Babić, Vukelja, Dragojević, Janjuš, Čordašić, Tepić, Desančić, Ćipranić i Stojaković
.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke