Vojvodina se pre vremena vraća kući!

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.02.2017.
21:05
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine neće do kraja obaviti pripreme na Crnogorskom primorju, u odnosu na ono što je planirano pre polaska.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, fudbaleri Vojvodine već u četvrtak se iz Budve vraćaju u Novi Sad.

Razlog za prevremeni povratak kući jesu pogoršani vremenski uslovi na Crnogorskom primorju.

Danas je kiša poremetila trenažni proces crveno-belih, a kako se slično vreme očekuje do kraja nedelje, procenjeno je da nema smisla da se ostaje do ranije planiranog datuma.

Ekipa Dragana Ivanovića u sredu je obavila samo lagano trčanje, dok popodnevnog treninga nije ni bilo.

Polazak iz Budve zakazan je za četvrtak ujutru u sedam časova, a tokom boravka u Budvi Vojvodina je odigrala i nekoliko kontrolnih utakmica, u kojima je ostvarila sledeće rezultate - dve pobede (OFK Grbalj 3:1 i OFK Petrovac 2:0), jedan remi (Metalac 1:1) i jedan poraz (Sutjeska 1:2).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sundjer bob
Thursday, 02.02.2017
12:10

Razlog povratka lose vreme??? Ili sto se nema novaca da se plati sve kako je dogovoreno... Bas ozbiljna ova nova uprava! Organizovala pripreme u Budvi, sto se ne pamti u poslednjih 100 godina, ekipu poslala autobusom, kao da su srpska liga, sad im skracuje planirani borava na pripremama?! Jos nisu ni pocele utakmice, a oni razvalise klub...

avatar
slaninar
Thursday, 02.02.2017
12:14

pa mi nemamo drzavni bankomat pa da letimo po svetu. sta sada nije u redu? to sto stede da izadju iz krize? uvek ce biti nezadovoljni i glupih komentara. prosle godine su svi pisali sto se trose pare na tursku sada zasto samo u budvu... cemu? ako je stvarno kusa do nedelje sta ce tamo? da sede u sobama?