Vojvodina protiv Čuke u drugom sastavu

Autor: Beta Beta
sreda 16.05.2018.
15:37
Izvor: Beta

Pomoćni trener Vojvodine Spasoje Jelačić najavio je danas da će na utakmici protiv Čukaričkog priliku da dobiti fudbaleri koji su tokom sezone imali manju minutažu.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

"Imamo nameru da pružimo šansu svim igračima koji su ove sezone imali manju minutažu ili čak uopšte nisu igrali, a sigurno je i to da nekoliko njih uopšte neće ni putovati u Beograd. Pre svih, tu mislim na Jovančića, Radovanovića, Vukasovića i Lakićevića, koji su do sada bili možda i lideri ekipe", rekao je Jelačić na konferenciji za novinare.

Vojvodina će gostovati Čukaričkom u poslednjem, 37. kolu Super lige Srbije.

Jelačić će povesti omladince Neškovića, Mandića i Jeličića.

"Voleo bih da o predstojećoj utakmici protiv Čukaričkog govorimo kao o derbiju i da ona ima neku težinu, ali u svakom slučaju, igrači Vojvodine imaju obavezu da se profesionalno odnose prema obavezama i naročito prema grbu kluba za koji igraju. Bez obzira na to što je reč o poslednjem meču u sezoni, igrači imaju obavezu da pruže svoj maksimum i idu na pobedu", kazao je Jelačić.

Utakmica između Čukaričkog i Vojvodine igraće se u četvrtak od 19.00 na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Wednesday, 16.05.2018
23:17

Zašto onda Partizan mora da igra sa prvom postovom protiv Spartaka a ima finale kupa u sredu? Logično je da odmori igrače za finale ali se vrši pritisak na Partizan da mora da dobiju tu utakmicu zbog nekih drugih klubova.