Vojvodina predstavila prva pojačanja

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.01.2018.
16:00
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Nigerijac Eze Vinsent i doskorašnji član Voždovca Marko Putinčanin predstavljeni su u fudbalskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Dan nakon što je na adresu fudbalskog kluba Vojvodina stiglo obaveštenje da je novosadskom superligašu ukinuta zabrana registracije novih igrača na Veterniku su predstavljena prva pojačanja.

Ugovore sa crveno-belima potpisali su doskorašnji napadač Metalca Eze Vinsent (24) i bivši vezista Voždovca Marko Putinčanin (30).

"Veliko mi je zadovoljstvo što se nalazim ovde. Vojvodina je renomirani klub, jedan od tri najveća u državi i biće mi zadovoljstvo da budem njen član. Potrudiću se da dam sve od sebe i doprinesem uspesima u narednom periodu", izjavio je Putinčanin.

Momak koji igra na poziciji zadnjeg veznog potpisao je ugovor do juna 2019. godine i zadužio dres sa brojem 77.

Nigerijac Eze Vinsent trebalo bi da bude pravo osveženje u napadu "Stare dame" tokom prolećnog dela sezone.

"Od prvog momenta kada sam postao član Vojvodine, uverio sam se da klub funkcioniše vrlo profesionalno. Tu sam da dam sve od sebe, kao što sam uvek i davao u svim svojim prethodnim timovima, i nadam se da ću zajedno sa svojim novim saigračima uspeti da ostvarim dobre rezultate za Vojvodinu", rekao je Eze.

Predsednik novosadske Vojvodine Dušan Vlaović iskoristio je promociju novih igrača da javnost obavesti da je sa kapitenom Jovančićem produžen ugovor do kraja sezone i da su sva dugovanja prema aktuelnom igračkom kadru izmirena tokom dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke