Vojvodina predstavila najnovije pojačanje, biće ih još

Autor: Beta Beta
sreda 24.01.2018.
14:09
Izvor: Beta

Najave se obistinile, Vojvodina od danas još jača u defanzivi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Novi fudbaler Vojvodine Aleksandar Radovanović rekao je danas da je svestan da se novosadski klub trenutno nalazi tek na osmom mestu na tabeli Super lige Srbije, ali da je prepoznao ozbiljnu priču koja se pravi u njegovom novom klubu.

"Izuzetno poštujem Novi Sad i fudbalski klub Vojvodina. Znam gde sam došao i koliki je ovo klub. U narednom periodu, svakog sekunda i minuta koji budem proveo na terenu želim da dam svoj maksimalan doprinos da ostvarimo naš zajednički cilj, a to je da Vojvodina zaigra Evropu sledeće sezone", rekao je Radovanović na predstavljanju na stadionu Karadjordje.

On je u redove Vojvodine stigao iz subotičkog Spartaka i potpisao je ugovor na dve i po godine. U novom klubu, baš kao i u Spartaku, nosiće dres sa brojem 66.

"Kada sam počeo razgovore sa Vojvodinom, znao sam da klub čeka jako velika borba na proleće. Ipak, radovao sam se zbog toga što sam prepoznao jednu jako ozbiljnu priču, a i zadovoljstvo mi je što ću imati priliku da radim sa Ilijom Stolicom i njegovim stručnim štabom, jer je neko koga mnogo poštujem i pratio sam njegov rad. Nadam se da će ekipa na proleće biti bolja nego u prethodnoj polusezoni i verujem da ćemo ostvariti naš cilj", rekao je novi štoper Vojvodine.

Sportski direktor Saša Drakulić naveo je da veruje da je Vojvodina sa Radovanovićem dobila pravo pojačanje u odbrani.

"Dobili smo veliko pojačanje, a ujedno on predstavlja i ono što je zahtevao naš šef struke Ilija Stolica. Imali smo razgovore koji su tekli u dobrom smeru i zato smo ih brzo završili, zbog čega smo svi radosni. Aci želim sreću u budućnosti i mislim da mu je Vojvodina jedan stepenik više u karijeri, a nadam se i da ćemo zajednički ostvariti naše ciljeve, odnosno napasti Evropu", rekao je Drakulić.

On je otkrio da je moguće da Vojvodina do kraja prelaznog roka angažuje još neko pojačanje.

Fudbaleri Vojvodine sutra ujutru putuju za Tursku, gde će obaviti centralni deo priprema za nastavak sezone. U turskom letovalištu Belek boraviće do 7. februara za kada je planiran povratak u Novi Sad.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke