Vojvodina oslabljena protiv Javora, da li i protiv AZ-a?

Autor: Beta Beta
petak 12.08.2016.
15:06
Izvor: Beta

Pomoćni trener Vojvodine Vidak Bratić rekao je danas da su fudbaleri te ekipe u napornom ritmu utakmica, ali da u predstojećem prvenstvenom duelu protiv Javora žele da pokažu koliko vrede.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u nedelju od 20 časova igraju u Novom Sadu protiv Javora, utakmicu petog kola Super lige Srbije.

"Dolazi nam Javor, težak protivnik sastavljen od iskusnih i mladih igrača, ekipa koja igra bolje na strani nego kod kuće. To je vrlo disciplinovan tim, koji iz kontre i polukontre može da ugrozi svakog protivnika.

Njihovu igru smo analizirali i pripremili se. To će nam biti četvrta utakmica u poslednjih 10 dana. U fizičkom smislu, to je izuzetno jak tempo, ali mislim da je ekipa svesna svega i da smo spremni da i protiv Javora pokažemo koliko vredimo"
, rekao je Bratić, navodi se na sajtu kluba.

Vojvodina je u sredu u četvrtom kolu odigrala bez golova protiv Napretka i uz utakmicu manje zauzima četvrto mesto na tabeli sa sedam bodova. Javor je u sredu pretrpeo prvi poraz u prvenstvu, od Partizana (0:2) i zauzima 10. mesto na tabeli sa pet bodova.

"Stručni štab, a nadam se i sportska javnost, zadovoljni su dosadašnjim rezultatima i igrama naše ekipe. Međutim, sve što je bilo stavljamo u arhivu, jer nam je najvažnija utakmica protiv Javora i tako moramo da razmišljamo",
naveo je Bratić.

Vojvodina neće biti u punom sastavu za utakmicu protiv Javora.

"Nažalost, imamo kadrovskih problema. Novica Maksimović, Nikola Trujić i Siniša Babić su povređeni, dok je Vladimir Kovačević dobio crveni karton protiv Napretka. Kako stoje stvari, niko od njih neće igrati u nedelju, osim možda Maksimovića, ali videćemo kako će se osećati", rekao je Bratić.

Novinare je interesovalo da li će pomenuti igrači biti spremni za utakmicu protiv AZ Alkmara u četvrtak, u plej-ofu za Ligu Evropa, ali pomoćni trener Vojvodine o tome nije želeo da govori.

"U ovom momentu AZ Alkmar nas uopšte ne interesuje i najvažnija nam je utakmica protiv Javora. Imaćemo dovoljno vremena za priču o tome od ponedeljka", rekao je on.

U kombinaciji za sastav protiv Javora neće biti ni najnovije pojačanje Marko Vukasović.

"On još nije dovoljno fizički pripremljen, ali radi po specijalnom režimu sa našim kondicionim trenerom i nadamo se da će se što pre staviti na raspolaganje ekipi", rekao je Bratić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 12.08.2016
15:42

Pa naravno da će da dobije crveni, on je mislio da će mu sudije dozvoliti da bije igrače Napretka kao igrače Partizana kada je takođe zaslužio crveni.

avatar
Brane Lala
Friday, 12.08.2016
16:28

pa ko je to nama ostao bez zastite sudija pa ne moze da dodje sebi? Ne brini, nece premijer dopustiti da ispadnete, koliko god ste nesposobni.

avatar
Volem Vosu
Friday, 12.08.2016
23:32

Ma gazi male klubove Voso! Redovne musterije!

avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 12.08.2016
22:42

Vojvodina je ostala bez zaštite sudija u Kruševcu, ipak ne možete svuda da imate i sudije, ne računam to što ste zvezdina filijala.