Vojvodina odlična u jakoj proveri, Stolica iznenađen koliko je to dobro izgledalo!

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.01.2018.
18:47
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novosađani su danas u Beleku odmerili snage sa slovenačkim Mariborom, a trener ''Lala'' je zadovoljan i igrom i rezultatom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vojvodina  se odlično pokazala protiv ekipe koja je jesenas igrala u Ligi šampiona, vodila je na poluvremenu sa 1:0, a meč je na kraju završen rezultatom 2:2.

Vojvodina je do vodećeg gola stigla posle samo šest minuta igre. Putinčanin je proigrao Lakićevića na desnoj strani, a on je uputio oštar pas u peterac, koji je fudbaler Maribora Kolmanić, u pokušaju da izbije loptu, samo skrenuo u mrežu sopstvenog tima.

Četrnaest minuta kasnije, Mihajlović je sa 15 metara imao odličnu priliku da duplira prednost Novosađana, ali nije bio precizan.

U finišu poluvremena opasno je pripretio i Vinsent, posle akcije sa Jovančićem, ali je lopta završila iznad prečke.

Vođstvo ''Lala'' potrajalo je do 68. minuta, a onda je Tavares dobro proigrao Ahmedija u šesnaestercu Vojvodine, on je odigrao odličan pas pred peterac, gde je na loptu natrčao Bajde i iz prve je prosledio u mrežu - 1:1.

U samom finišu, još dva gola, po jedan na obe strane. Nešković je najpre doneo novo vođstvo Vojvodini, preciznim udarcem sa oko 17 metara, a konačnih 2:2 postavio je Tavares, četiri minuta kasnije.

Posle meča, trener Ilija Stolica nije štedeo pohvale na račun svojih igrača.

''Moram da budem zadovoljan i to je put kojim treba da idemo, u svakom pogledu. Protiv ovako kvalitetnog protivnika, koji je igrao u grupnoj fazi Lige šampiona, momci su odigrali izuzetno u svim fazama igre.

Naravno da uvek ima detalja o kojima možemo da razgovaramo i da ih popravimo, ali ovaj put stvarno moram da ih pohvalim za zalaganje, htenje i igru. Iskren da budem, nisam očekivao da ćemo u ovoj fazi priprema igrati ovako kvalitetno'',
izjavio je Stolica.

Vojvodina: Perić (od 30. Rockov, od 60. Perić, od 90. Rockov) – Lakićević (od 60. Lazarević), Vukasović (od 60. Veselinović), Saničanin (od 81. Živković), Antić (od 60. Devetak) – Putinčanin (od 60. Vujanović), Jovančić (od 60. Nešković), L. Zličić (od 60. Mesarović) – Vinsent (od 60. Cebara), Subotić (od 60. Kalezić), Mihajlović (od 60. M. Zličić, od 90. Gajić).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Tuesday, 30.01.2018
22:07

Na pripremama svi nasi klubovi tresu mreze sem Djukicevog Partizana jer je njemu vaznije da igraci dobro trce !? Zemljo otvori se !

avatar
Tuesday, 30.01.2018
21:24

Dajte Tavaresa umesto Tavambe pa da Djukic i dalje vice Tava Tava Hahaha

avatar
PLAYBOY
Tuesday, 30.01.2018
19:53

kad je trener dobar sve se moze