Vojvodina izabrala novu Skupštinu i najavila prelazni rok - dva velika pojačanja već dogovorena!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.04.2018.
21:32
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Nekoliko važnih tema pokrenuto je tokom današnjeg zasedanja, jedna od njih je i letnji prelazni rok.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

FK Vojvodina danas je održala redovno zasedanje Skupštine kluba, koja je dobila i svoje nove članove.

Jednoglasnom odlukom svih prisutnih članova, u nov saziv Skupštine FK Vojvodina izabrani su:

Ljubomir Apro, Dragan Banjac, Nenad Bobar, Slobodan Boškan, Jovica Budimir, Dušan Vlaović, Duško Grujić, Saša Drakulić, Mirko Dubroja, Milan Đukić, Milisav Đurasović, Dušan Žilić, Darko Jevtić, Tomislav Knežević, Srđan Kuprešak, Milan Lazić, Dušan Letić, Dejan Mandić, Slobodan Milić, Nenad Miljuš, Jovan Pejčić, Milovan Popivoda, Dušan Radojičić, Cvijan Savković, Zoran Stojković, Ljubomir Subotin, Goran Šaula, Marko Šparović, Dušan Bajatović, Milan Belić, Vlado Bobar, Aleksandar Budošan, Dragan Veljkov, Igor Grinhut, Milan Davidov, Aleksandar Dunđerski, Milan Đukić, Milan Đurić, Bojan Đokić, Miloš Zemljanac, Vladislav Kaćanski, Sonja Kružević, Ilija Labus, Stevan Lalošević, Stevan Lugonja, Dragan Matić, Slobodan Milutinović, Zoran Nimrihter, Zoran Petakov, Miloš Radmilović, Nenad Rončević, Dragoljub Samardžić, Nikola Stokin, Branko Ćurčić i Živan Šljukić.

Za predsednika Skupštine FK Vojvodina izabran je Dragoljub Samardžić, dok će funkcije potpredsednika obavljati Dragan Veljkov, Milan Đurić i Jovan Pejčić.

Takođe, izglasan je i novi četvorogodišnji mandat aktuelnom Upravnom odboru, na čelu sa predsednikom Dušanom Vlaovićem.

U obraćanju prisutnim članovima Skupštine, Vlaović je izneo je plan i program rada kluba u periodu od 2018. do 2022. godine.

Govoreći o aktuelnoj sezoni i osmom mestu Vojvodine u Superligi, Vlaović ju je okarakterisao kao sezonu za zaborav, ali je dao povoda navijačima i za optimizam, kada su u pitanju pojačanja u letnjem prelaznom roku.

''Više nema nikakve dileme oko toga da je ova sezona za zaborav, ali smo već krenuli u planove za narednu. Predstoji nam detaljna rekonstrukcija tima i zato smo već dogovorili dva značajna pojačanja, ali o tome ćemo više kada bude pravo vreme.

Za sada, reći ću samo to da smo još pri dogovaranju saradnje sa gospodinom Veselinovićem rekli da prvi tim Vojvodine mora biti miks igrača koji su ponikli u njoj i onih koji su igrama u drugim klubovima pokazali da su zaista dostojni njenog dresa, sa čime se slaže i naš šef stručnog štaba''
, izjavio je Vlaović, a prenosi klupski sajt.

Plan je i postavljanje terena sa veštačkom travom u FC ''Vujadin Boškov'', kao i modernizacija stadiona ''Karađorđe'', ali pre svega toga biće objavljeno stanje duga posle angađžovanja nezavisne revizorske kuće ''Deloitte''.

''Uprkos brojnim problemima, koji se prvenstveno odnose na nedostatak dokumentacije, oni su ovih dana završili svoj posao, a o rezultatima ćemo obavestiti javnost na posebnoj konferenciji za novinare. Sada nam je cilj da stabilizujemo poslovanje kluba i da on do kraja našeg mandata bude bez dugova, odnosno osposobljen da stvara profit, a ne gubitke kao do sada'',
poručio je Vlaović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 24.04.2018
08:29

Stavili znak uzvika na kraju vesti kao da se piše o ne znam kom timu.

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 24.04.2018
08:29

FK Saopštenje...

avatar
RašaNoviSad
Tuesday, 24.04.2018
00:47

Vraćaju se dejan meleg i aeksandar paločević izavršavaju se dogovori sa danijelom aeksićem, detetom voše

avatar
MALI PLAVI
Monday, 23.04.2018
22:27

Uvek ista priča.