Vojvodina izabrala novog trenera, debi protiv Partizana!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.04.2017.
15:47
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Promocija u utorak, dan pred Kup utakmicu sa crno-belima.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Događaji u Vojvodini smenjuju se jedan za drugim ovih dana, posle iznenadne ostavke Aleksandra Veselinovića, koji je u ulozi šefa stručnog štaba Novosađana izdržao svega 17 dana.

''Lale'' je juče u Humskoj sa klupe odlično vodio Vladimir Buač, ali je očigledno, on bio samo privremeno rešenje.

To se danas i zvanično potvrdilo, jer je Vojvodina na klupskom sajtu objavila da je novi trener njihovog tima 39-godišnji Radoslav Batak, nekadašnji fudbaler novosadskog superligaša.

Teži start na novom poslu nije mogao da zamisli, s obzirom da ga u sredu očekuje debi protiv Partizana u polufinalu Kupa Srbije, a onda ga očekuje gostovanje Crvenoj zvezdi u domaćem šampionatu.

Radoslav Batak je rođen 15. avgusta 1977. godine u Novom Sadu, a tokom igračke karijere, nastupao je za ČSK Čelarevo, Mladost (Apatin), Vojvodinu, Vrbas, Dinamo (Moskva), Ankaraspor, Antalijaspor, Mogren i Tobol (Kazahstan), gde je krajem 2012. godine završio karijeru.

Član Vojvodine bio je od 1997. do 2003. godine i za to vreme odigrao 74 utakmice i postigao dva gola. Bio je i član reprezentacije Crne Gore, za koju je od 2007. do 2011. zabeležio 25 nastupa i postigao jedan pogodak.

Po završetku igračke karijere, posvetio se trenerskom pozivu, a do sada je radio kao pomoćni trener u tajlandskim klubovima Buriram junajted i Sisaket.

Njegova zvanična promocija uslediće u utorak u 12 časova, u pres sali na zapadnoj tribini stadiona ''Karađorđe'', saopštili su iz Vojvodine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke