Vojvodina ima novog trenera!

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.11.2018.
09:22
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Novosađani brzo pronašli rešenje posle odlaska Dragana Okuke.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Vojvodina ni ove sezone nije u vrhu superligaške tabele, ponovo je tek na osmoj poziciji, a posle najnovijeg remija sa Zemunom na ''Karađorđu'' (0:0), dosadašnji šef struke Dragan Okuka odlučio je da se povuče sa te pozicije.

Odmah zatim, u medijima se pojavila ''bombastična'' informacija da bi Nenad Lalatović mogao da se vrati na klupu ''Lala'', iako sa niškim Radničkim ove sezone beleži isttorijske rezultate.

On je te priče odmah žustro demantovao, a Novosađani su odlučili da za novog šefa struke postave Radovana Krivokapića, nekadašnjeg fudbalera Vojvodine, a dojučerašnjeg pomoćnika Dragana Okuke u sreučnom štabu.

''U dogovoru sa klupskim rukovodstvom, kao i sa samim Okukom koji me je svesrdno podržao, odlučio sam da preuzmem odgovornost. Situacija je složena i potrebno je što je moguće pre da se vratimo u ravnotežu.

Pošto poznajem ekipu, verujem da ću sa saradnicima uspeti da nađem izlaz i ispunim ono što klupski čelnici i navijači očekuju'', izjavio je Krivokapić, a prenosi ''Žurnal''.

Ostaje samo dilema da li je Krivokapić privremeno rešenje, odnosno da li će Vojvodina na zimu ponovo tragati za novim trenerom.

Screenshot/YouTube/FK Vojvodina
Radovan Krivokapic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke