Vojvodina - Igra sa Zlatiborom, misli na Partizan

Autor: Beta Beta
petak 23.10.2020.
15:27
Izvor: Beta

Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Dragan Šarac rekao je danas da je cilj njegove ekipe da se pobedom u Užicu zadrži na deobi drugog mesta na tabeli Super lige Srbije.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju Zlatiboru, u utakmici 12. kola Super lige Srbije.

"Protiv Zlatibora ćemo dati maksimum i pokušati da osvojimo nova tri boda kako bismo ostali na drugom mestu, zajedno sa Partizanom, koji ima isti broj bodova kao i mi", rekao je Šarac, prenosi klub.

Vojvodina ove sezone u prvenstvu ostvaruje promenljive rezultate na gostovanjima, obzirom na to da je na šest utakmica ostvarila tri pobede, jedan remi i dva poraza.

"Imali smo pad u igri na tri-četiri utakmice zaredom, pri čemu smo u pojedinim situacijama iskazali malu dekoncentraciju. Protiv Novog Pazara, u prvih 25 minuta nismo iskoristili tri-četiri stopostotne šanse, a potom smo primili školske golove, kao mala deca. Dobili smo tri gola za 10 minuta i ušli u problem. Potrudićemo se da neutrališemo naše mane i da, ovoga puta, iskoristimo svoje šanse", rekao je Šarac.

Šarac je naveo da su svi igrači, osim golmana Nikole Simića, zdravi i spremni za predstojeći meč.
-
baner
-
"Imamo 16-17 dobrih igrača i ko god od njih da zaigra, ako da 100 odsto, tu nema neke velike razlike. Najbitnije je to da nas krasi dobra atmosfera i da funkcionišemo po principu 'svi za jednog - jedan za sve', a mislim da se to odražava i na teren", rekao je on.

Utakmica između Zlatibora i Vojvodine igra se u nedelju na Gradskom stadionu u Užicu od 14.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke