Vojvodina i Trujić - Suspenzija odgovor na tužbu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.07.2017.
10:04
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Fudbaler koji je u Slovačkoj doživeo veliku neprijatnost posle meča sa Ružomberokom, rešen je u nameri da posle vega napusti Vojvodinu, ali izgleda da to neće ići tek tako.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Vojvodina je svoj evropski put okončala posle dvomeča sa Ružomberokom, ali više od eliminacije navijače ''Lala'' bole najnovija dešavanja u klubu.

Sve je počelo iznenadnom smenom trenera Bataka, zatim je posle revanša u Slovačkoj Trujić napadnut od strane grupe nezadovoljnih navijača, da bi potom usledile i oštre reči predsednika Nadzornog odbora Dargoslava Vukovića na račun pojedinih ''zvezdica'' u timu.

On se u izjavi za novosadski ''Dnevnik'' ponovo oglasio povodom ''slučaja Trujić'' i poručio da je ovaj fudbaler - suspendovan.

''Suspendovali smo Trujića zbog neizvršavanja profesionalnih obaveza, odnosno nepojavljivanja na treninzima. Imali smo kontakt sa njegovim advokatom, koji nam je potvrdio da će igrač podneti tužbu i tražiti raskid ugovora na štetu kluba. Videćemo u kom će pravcu sve ovo ići'', poručio je Vuković.

Ipak, ima i nekih dobrih nagoveštaja, pa je tako Vuković najavio i neka nova pojačanja, mada još uvek ne želi da izlazi u javnost sa konkretnim imenima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Wednesday, 12.07.2017
14:33

Zgazi ih Trujicu, samo se ogradjuju, nikad nisu oni krivi, stite navijace

avatar
Wednesday, 12.07.2017
13:04

Sloboda za Trujića.....

avatar
Filip Tairi
Wednesday, 12.07.2017
10:37

Strasno,kakva nepravda prema coveku...Dobije batine,i posle ga jos i klub napada...Umesto da stane u odbranu igraca....Iako sam Zvezdin navijac,velika podrska Trujicu

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 12.07.2017
10:37

Tako je to kad se uprava postavo iznad igraca umesto da stiti njihove interese

avatar
Al(a)din
Wednesday, 12.07.2017
10:09

Uzmi im sve do poslednjeg dinara

avatar
RašaNoviSad
Wednesday, 12.07.2017
13:31

NEMA NIŠTA SVE POKRAO PUMPADŽIJA. UGASITI KLUB POD HITNO VEĆ NEMA KO OVOG NADZORNOG DA ZATVORI. VUKOVIĆU GORI SI OD KUGE I SIDE ZAJEDNO