Vojvodina dobila novu upravu, najavljena prava pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.10.2017.
19:11
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Novosadski superligaš održao sednicu Skupštine, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Novi predsednik FK Vojvodina je Dušan Vlaović, koji je izabran jednoglasno, podrškom svih 39 prisutnih delegata, od ukupno 55.

On je uputio optimističku poruku, uz ocenu da finansijska situacija nije bezizlazna.

''Za relativno kratko vreme pronašli smo rešenje za funkcionisanje fudbalskog kluba i najveće zasluge za to imaju (gradonačelnik Novog Sada, Miloš) Vučević i (Dušan) Bajatović. Zbog toga će dresovi ovako izgledati - na leđima će pisati 'Grad Novi Sad', na grudima generalni sponzor Srbijagas.

Neću se baviti brojkama jer je to nezahvalan posao i ne mogu da vam kažem podatke. Specijalizovana firma će uraditi reviziju i znaćemo svaku pravnu i finansijsku situaciju. Nije situacija beuzizlazna, obezbeđena su sredstva i omogućava redovno funkcionisanje kluba, što podrazumeva i plate svih zaposlenih", izjavio je Vlaović, a prenosi ''Mondo''.

On je izabrao i svoje saradnike, ameđu njima će biti i Dušan Bajatović, direktor ''Srbijagasa'', koji je poručio da Vojvodina zaslužuje da bude rame uz rame sa Zvezdom i Partizanom.

''Nema problema oko tekuće likvidnosti, hoćemo da svi igrači budu 100 odsto Vošini, nema više sumnjiivih transfera i želimo stvarni potencijal u klubu. Razgovarali smo sa privrednicima, uključila se i država i biće pomoći Vlade Srbije.

Vojvodina je brend i ne vidim razlog da budemo lošiji od Zvezde i Partizana. Za dve do pet godina želimo da budemo na nogama. Sve velike dugove pokušaćemo da rešimo'', poručio je Bajatović.

Novi predsednik kluba najavio je i unapređenje rada Omladinske škole, a razmatraće se i opcije oko rekonstrukcije stadiona ''Karađorđe'', možda čak i izgranja novog objekta.

Ipak, ono što navijače najviše zanima jesu najavljena pojačanja za zimski prelazni rok.

''U zimskom prelaznom roku pronaćićemo bar dva-tri istinska pojačanja koja nam nedostaju. Mladi ostaju oslonac i želja nam je da već ove godine iznedrimo četiri do pet igrača koji će dogodine biti oslonac tima'', izjavio je Vlaović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 24.10.2017
22:03

Ја од како знам за себе, Војводина планира консолидацију и напад на титулу у наредних 4-5 година...

avatar
Brane Lala
Tuesday, 24.10.2017
21:07

Korak unazad srpskog fudbala. Ispostavilo se da bilo kakvo soliranje, privatno eksperimentisanje I lokalno preduzetnistvo ne pije vode u Srbiji. Samo povratak u drzavne jasle (lokalna samouprava plus drzavno javno preduzece) mogu da obezbede nekakvo zivotarenje. A sad, svim silama u borbu za 3-6 mesta. Prva dva su rezervisana za sampione socijalistickog samoupravljanja. Tuga.

avatar
Žeza
Tuesday, 24.10.2017
20:25

Ajde da bude kako su rekli. Svi treba da dobiju šansu. NAPRED VOJVODINA!!!