Viktorija savetuje navijače - Evo na šta da obrate pažnju dok su u Beogradu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.02.2018.
15:35
Izvor: Sportske.net

Dan uoči utakmice 1/16 finala Lige Evrope između Partizana i Viktorije češki vicešampion uputio korisne savete svojim navijačima.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Šampion Srbije u četvrtak dočekuje viceprvaka Češke u okviru prvog meča 1/16 finala Lige Evrope, a gosti iz Plzenja imaće u Beogradu podršku nekoliko stotina svojih navijača.

Deo pristalica Viktorije stiže u Beograd autobusima koje će policija dopratiti od granice do srpske prestonice, a potom usmeriti na mesto u blizini stadiona predviđeno za okupljanje gostujućih navijača.

Viktorija je na zvaničnom klupskom sajtu dala nekoliko korisnih informacija svojim navijačima među kojima se nalaze uputstva za dolazak na stadion, parking u Beogradu, ali i stvari koje bi Česi mogli da rade pre i posle utakmice.

Navijačima je preporučeno da na stadion ne dolaze u alkoholisanom stanju, ali im je zato predočeno da je Beograd "poznat kao evropska prestonica noćnog života", kao i da vredi posetiti Skadarliju.

Na zvaničnom sajtu Viktorije nema nikakvih negativnih ocena o glavnom gradu Srbije i navijačima protivničkog kluba i bilo bi lepo ukoliko bi gosti iz Beograd otišli sa lepim uspomenama.

Bitka se vodi na terenu, igrači se bore za što bolji rezultat, a na navijačima je da pruže podršku klubu za koji navijaju. Utakmica na stadionu u Humskoj igra se u četvrtak od 21.05.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Wednesday, 14.02.2018
16:44

Ako posete Skadarliju, nema sanse da ne dodju u alkoholosanom stanju. 😁