Viktorija saopštila cene karata - Hoće li "Grobari" putovati u Plzenj?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.01.2018.
15:21
Izvor: Sportske.net

Karte za revanš utakmicu 1/16 finala Lige Evrope između Viktorije i Partizana biće puštene u prodaju već u četvrtak.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Šampion Češke saopštio je na zvaničnom sajtu da će od četvrtka, 4. januara početi pretprodaja karata za revanš utakmcu 1/16 finala Lige Evrope sa Partizanom koja je na programu 22. februara.

Tokom prvih nedelju dana karte za pomenutu utakmicu moći će da kaparišu vlasnici sezonskih ulaznica i za njih će važiti posebne pogodnosti.

Kako to obično biva vlasnici sezonskih karata će osim prava preče kupovine moći da računaju i na nešto niže cene karata za evropsku utakmicu što je i ovoga puta slučaj.

Karte će se u pretprodaji prodavati po cenama od 12 do 28 evra, dok će u kasnijim fazama najjeftinija ulaznica koštati 15, a najskuplja 35 evra.

Poseban sektor na "Dosan Areni" biće namenjen gostujućim navijačima. Pravila UEFA kažu da gosti mogu da računaju na 5% od ukupnog kapaciteta stadiona, što je u ovom slučaju tek nešto više od 500 karata.

Navijači Partizana propustili su četiri od šest gostovanja crno-belih u Evropi ove sezone zbog toga što je sa Olimpijakosom, Dinamom i Skenderbegom postignut dogovor da se mečevi igraju bez prisustva gostujućih navijača, a crno-beli nisu želeli da organizovano vode svoje pristalice ni u Podgoricu.

"Grobari" su tako mogli da podrže ekipu Miroslava Đukića samo u Mađarskoj i Švajcarskoj, a videćemo da li će dati vetar u leđa voljenom timu na gostovanju u Plzenju.

Prvi meč 1/16 finala Lige Evrope između Partizana i Viktorije zakazan je za 15. februar, a revanš je na programu sedam dana kasnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Libee
Wednesday, 03.01.2018
11:50

Ne bi isao ni da mi sve plate! Koga da gledam, Đukića, Miletića, Vulićevića....? Pa nisam lud!

avatar
Tuesday, 02.01.2018
17:14

nema nas ni u Beogradu a ne u češkoj