Viktorija pobedom završila pripreme, ovo je tim za Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.02.2018.
18:47
Izvor: Sportske.net

Šampion Češke pobedom nad kineskim Guižu Hengfengom okončao je pripreme za prolećni deo sezone koji će početi dvomečom sa Partizanom.

Epa/Urs Flueeler
Epa/Urs Flueeler

Povezane vesti

Deveta kontrolna utakmica koju su fudbaleri Viktorije iz Plzenja danas odigrali u Španiji ujedno je predstavljala generalnu probu pred duel sa Partizanom u Beogradu.

Viktorija je savladala Guižu Hengfeng rezultatom 2:1 (1:0) i tako pobedom stavila tačku na pripreme koje su započete četvrtog dana januara.

Pavel Vrba je iskoristio priliku da na teren pošalje ekipu koja će najverovatnije početi utakmicu sa Partizanom, ali je u drugom poluvremenu izvršio devet promena.

Vodeći gol za Viktoriju postigao je najbolji strelac ekipe Mihal Krmenčik već u osmom minutu. Osmoplasirani tim kineske Super lige poravnao je rezultat u 51. minutu ali je rezervista František Čermak doneo pobedu češkom šampionu u 68. minutu utakmice.

Viktorija je utakmicu počela u sledećem sastavu: Hruška - Reznjik, Hejda, Hubnik, Limberski - Hrošovski, Horava - Petržela, Kolar, Kopic - Krmenčik;

Igrali su još:
Havel, Hajek, Kovarik, Ivanšic, Čermak, Zeman, Čori, Bakoš;

Viktorija je u sklopu priprema za prolećni deo sezone odigrala devet utakmica, ostvarla šest pobeda, jedan remi i dva poraza. Pored nižerazrednih čeških klubova i Guižu Hengfenga tim Pavela Vrbe savladao je Bazel (2:1) i Legiju iz Varšave (5:1), a remizirao je sa austrijskim Ridom (0:0).

Utakmica Partizan - Viktorija Plzenj igra se sledećeg četvrtka, 15. februara u Beogradu od 21.05.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
chaki
Wednesday, 07.02.2018
23:26

Satrace ih Plzen, dace bar 3-4 komada u ove dve utakmice

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 07.02.2018
21:52

A sto su primili petardu od Salzburga ne pise. Ali prpremne utakmice su vazne zbog uigravanja, a rezultat nije bitan.