Vijera: "Naravno da bih voleo da se vratim"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 04.05.2018.
19:36
Izvor: Sportske.net, nezavisne.com

Ugo Vijera je govorio o potencijalnom transferu u budućnosti.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Veoma brzo je osvojio srca navijača Crvene zvezde Ugo Vijera (29).

Portugalski fudbaler koji je sada u Jokohami gde je prvi napadač, kaže za "Nezavisne" da se i dalje seća svog perioda u Crvenoj zvezdi sa velikim emocijama.

"Ljudi u Srbiji su me tretirali na neverovatan način i Crvena zvezda je bio i uvek će biti klub koji zauzima posebno mesto u mom srcu. Navijači su bili nešto najbolje što sam doživeo tokom boravka u Zvezdi. Uvek su bili odlični prema meni i naravno da bih voleo da se vratim jednog dana. Trenutno imam ugovor sa Jokohamom i ovde mi se sviđa. Videćemo šta će doneti budućnost", rekao je Vijera.

Crvena zvezda će krenuti u potragu za fudbalerom koji bi mogao da zameni Ričmonda Boaćija koji je klub napustio još početkom godine, a to bi mogao da bude i Ugo Vijera. Ipak, sudeći po njegovim rečima, teško da će se išta po tom pitanju desiti ovog leta.

Govorilo se i da je Vijera bio u pregovorima sa crno-belima, velikim rivalom Crvene zvezde, ali do kontakta sa Partizanom nije došlo što je portugalski napadač i dokazao.

Definitivno je da ne želi tek tako da napusti sadašnji klub.

"Liga je fantastična i veoma sam zadovoljan ovde. Skoro svi klubovi su dobri i svi imaju podjednak kvalitet. Ove sezone sam najbolji strelac ekipe sa sedam pogodaka, a prošle godine sam postigao 18 golova i zasad mi dobro ide", rekao je on za "Nezavisne".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 05.05.2018
16:13

I oni su ga hteli pa su dobili ono sto su dobili u proslom derbiju.

avatar
Silent
Saturday, 05.05.2018
09:19

Kakav partizan mali je to klub da bi ovakvi igraci tu dolazili

avatar
Al(a)din
Friday, 04.05.2018
19:49

Vrati se El Partizano