Vidić spreman za razgovor sa Ćurčićem!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.11.2014.
10:39
Izvor: Sportske.net, kurir-info.rs

Menadžer bivšeg kapitena reprezentacije Srbije Nemanje Vidića rekao je da je defanzivac Intera spreman da razgovara sa čelnicima FSS i novim selektorom oko eventualnog povratka u nacionalni tim.

inter.it
inter.it

Povezane vesti

Nakon smene Dika Advokata a uoči imenovanja Radovana Ćurčića za novog selektora Srbije pokrenuto je pitanje povratka Nemanje Vidića u reprezentaciju.

Savo Milošević nedavno je najvio da će razgovarati sa srpskim internacionalcem a isto je rekao i Radovan Ćurčić prilikom promocije na mestu selektora našeg nacionalnog tima.

Šta o svemu misli Nemanja Vidić još uvek nismo čuli iz usta defanzivca Intera ali se tim povodom oglasio njegov menadžer Silvano Martino.

"Siguran sam da će Nemanja lepo dočekati čelnike Saveza u Milanu. Videće se oči u oči. Ko zna šta će on posle toga odlučiti. Možda Nemanjin odgovor bude i pozitivan" rekao je Martino a prenosi "Kurir".

Bivši kapiten "Orlova" oprostio se od nacionalnog tima nakon poslednje utakmice kvalifikacija za EURO 2012. godine kada je Srbija remizirala sa Slovenijom i tako ostala bez mogućnosti da zaigra na kontinentalnom šampionatu.

"Mogu da vam kažem da on prati igre reprezentacije, a šta misli o povratku, ne znam. Ne znam ni da li je Nemanja definitivno završio sa reprezentacijom. Stvarno ne znam" dodao je Vidićev menadžer.

Nemanja Vidić do sada je odigrao 56 utakmica u dresu sa državnim grbom a sa reprezentacijom je nastupao na dva Svetska prvenstva, u Nemačkoj (2006) i Južnoj Africi (2010).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shone
Saturday, 29.11.2014
11:53

Ako se vrati jos jedanput ce pokazati kako je mali covek,gde je obraz djon...jadna si srbijo! Ako imamo jos malo ponosa koji je ostao recicemo NE vidicu,pa makar se nikad ne kvalifikovali...