Videoton u Beograd vodi 100 navijača

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.08.2017.
18:11
Izvor: Sportske.net

Mađarski vicešampion oglasio početak prodaje malog kontigenta ulaznica za prvi meč sa Partizanom koji će biti odigran iza zatvorenih vrata.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Nedelju dana uoči prve utakmice plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Videotona mađarski klub je oglasio početak prodaje malog kontigenta karata.

U saopštenju koje se nalazi na zvaničnom sajtu Videotona navodi se da pravilnik UEFA u ovakvim situacijama nalaže da gostujući klub može da povede do 100 navijača.

Videoton je tako rešio da nagradi one koji su klub pratili na prethodnim evropskim gostovanjima, tako da će navijači koji su putovali na prethodne mečeve imati prioritet prilikom kupovine ulaznica za duel u Humskoj.

Mnogi su se pitali kako je moguće da gostujući tim u ovakvim situacijama ima podršku svojih navijača kada je domaćin kažnjen zatvaranjem tribina, a objašnjenje je sledeće.

Od juna važi novi pravilnik UEFA u ovakvim situacijama i zbog toga će Videotonu biti omogućeno da u Beograd povede grupu od 100 navijača kojima će biti dozvoljen ulazak na tribine.

Prva utakmica plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Videotona igra se 17. avgusta od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joe 13
Friday, 11.08.2017
10:37

Znaci ovako, Videoton igra dve utakmice na svom terenu, kao domaćin. Svaka nam cast, kad mozemo uvek, ovako, sami sebe da sjeb...o. Nazalost ali tako je.

avatar
Hypation
Thursday, 10.08.2017
18:52
avatar
Forza Napoli
Thursday, 10.08.2017
18:35

Kakva glupost Boze sacuvaj

avatar
Ton4i
Thursday, 10.08.2017
18:53

I kao nekada kada su zenski klubovi iz Makedonije dvaput igrali na svom terenu protiv svakako ogromnih favorita-sve kako ne bi preopteretili praznu kasu,ovo mu maltene dodje kao Videoton-Partizan u dva navrata.