Vezisti Zvezde nije bitno koje rivale će dobiti...

Autor: Beta Beta
sreda 28.08.2019.
22:05
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić istakao je da je plasman u Ligu šampiona rezultat treninga i borbe, kao i da veruje da će ove godine crveno-beli ostvariti još bolje rezultate u najjačem evropskom takmičenju.

Nikola Krstic/Sportske.net
Nikola Krstic/Sportske.net

Povezane vesti

"Za ovo smo trenirali i borili se, od prvog dana i presrećan sam što smo pred svojim navijačima, na prepunoj Marakani, obezbedili jesen u najjačem evropskom takmičenju. Bogatiji smo za prošlogodišnje iskustvo u Evropi i sigurno će nam to značiti", rekao je Jovančić za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde ponovili su prošlogodišnji rezultat plasmanom u Ligu šampiona, a protivnike u grupi znaće posle sutrašnjeg žreba u 18.00.

"Sutra ćemo saznati imena protivnika. Nemam posebne želje, uveren sam da ćemo na svakoj utakmici imati fantastičnu podršku, prepune tribine i da ćemo dati sve za grb koji nosimo. To je sasvim dovoljno", rekao je on.

Vezista crveno-belih se i zahvalio navijačima na podršci.

"Naši navijači još jednom bili na visini zadatka. Prepune tribine i pesma koja traje od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka nešto što nam uvek daje dodatnu snagu. Siguran sam da nijednoj ekipi nije lako kada čuje huk sa naših tribina. Slavlje na kraju meča je nešto neopisivo, siguran sam da su naši navijači uživali isto koliko i mi na terenu", rekao je Jovančić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 29.08.2019
10:57

Crvena Zvezda, Manchester City, Real Madrid, Bayer Leverkuzen.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 28.08.2019
23:06

Ja ne bih imao nista protiv da Zvezda bude u grupi sa Mancester Sitijem, Realom i Bejern Leverkuzenom.