Vesti iz Praga - Izraelac stigao, sledeći je Plavšić!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.06.2017.
22:36
Izvor: Sportske.net

Mladi reprezentativac Srbije Srđan Plavšić nalazi se na korak od potpisa ugovora sa praškom Spartom, što potvrđuju i poslednje vesti iz češke prestonice.

Beta/Marko Metlaš/Mo
Beta/Marko Metlaš/Mo

Povezane vesti

Krilni fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić uskoro bi trebalo da bude promovisan kao najnovije pojačanje Sparte, pošto mediji iz češke prestonice prenose da se Srbin već nalazi u Pragu.

Sportski portali iz Češke javljaju da je Sparta završila posao sa Makabijem iz Tel Aviva i da je angažovala Tala Ben Haima koji je uslikan na stadionu slavnog kluba iz Praga.

Kako prenosi portal "iDNES", Ben Haim će biti jedanaesto pojačanje Sparte u letnjem prelaznom roku, dok će omaleni Srđan Plavšić biti upisan kao dvanaesta recka od kada je Andrea Stramaćoni preuzeo kormilo tima.

Nema previše novih informacija, Česi pišu da je Sparta za Ben Haima platila između 2,5 i 3 miliona evra, a u slučaju Srđana Plavšića licitira se između milion i 1,5 miliona evra.



To što se Srđan Plavšić večeras nije pojavio na treningu Crvene zvezde potvrđuje priču da je otputovao u Prag kako bi detalji saradnje sa Spartom bili utanačeni a potom upriličena i promocija.

Ukoliko sve bude okončano tokom nedelje Srđan Plavšić će postati novi član Sparte iz Praga, a Zvezda i Spartak će prihodovati solidne svote novca na ime transfera doskorašnjeg mladog reprezentativca Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Tuesday, 27.06.2017
10:15

Malo! Dovodimo bez obestecenja ili za male pare, prodamo za malo vece, tako se necemo iscupati iz minusa. Jedno ucesce u LS bi nam donelo mnogo vise novca nego ove sitne prodaje. Sa druge strane, Plavsic je, koliko god bio dobar u nasoj ligi, fizicki preslab za ozbiljan fudbal i veliko je pitanje koliko je upotrebljiv protiv kvalitetnih protivnika.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 27.06.2017
06:06

Ako stvarno zele Plavsu ima da odrese kesu jer 1.5 milion je malo.

avatar
sashki
Tuesday, 27.06.2017
04:39

Zvezda i Spartak će prihodovati solidne svote novca na ime transfera doskorašnjeg mladog reprezentativca Srbije.nKo ce bre prihodovati solidne svote novca? Zvezda ga daje za džabe! On je jedan od najboljih pojedinaca u zvezdi a prodaju ga za toliku sicu! Ja ga nebi pustio ispod 3 4 miliona pa makar ispali u beton ligu. Sramota kako se peru pare u zvezdi. Doveli smo 50 igrača u zadnje 3 godine a njih 35 nije videlo prvog tima.

avatar
Ivan Trajkovic
Tuesday, 27.06.2017
00:29

Sramota sta radi nasa uprava!!

avatar
3x3
Monday, 26.06.2017
23:09

Nece to biti ni milion na kraju.