Veselinović surovo iskren: "Nemamo ni snage, ni kvaliteta..."

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.04.2018.
11:38
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine bio je surovo iskren prema svojim igračima nakon poraza od Spartaka.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada doživeo je novi poraz u plej-ofu čime je praktično ostao bez šansi za plasman u Evropu.

Vojvodinu je u nedelju savladala ekipa subotičkog Spartaka (0:2) koja je na taj način preuzela treće mesto na tabeli i nastavila pohod ka evropskim kvalifikacijama.

"Iskrene čestitke igračima, stručnom štabu i svima u FK Spartak na ovoj pobedi. Želim im da ostvare sve svoje ambicije, a po onome što Spartak prikazuje ove sezone, mislim da bi to bila fudbalska pravda. Takođe, čestitam i mojim momcima na uloženom trudu", kazao je trener Aleksandar Veselinović.

Strateg novosadske Vojvodine ugradio je sebe u uspehe koje je Spartak napravio u tekućoj sezoni jer je ekipu vodio tokom ligaškog dela prvenstva.

"Utakmica je ogledalo nepobitne istine i pokazuje mnogo toga, između ostalog i to zašto je Spartak trenutno treći, a Vojvodina osma na tabeli, odnosno zbog čega je Spartak, do ovog meča, postigao 56 golova, a Vojvodina 33. U ovom trenutku, nemamo ni snage, ni kvaliteta da 90 minuta pariramo ekipi kao što je Spartak, koja je formirana, takmičarska, motivisana, brza i cele sezone zna šta hoće", objasnio je Veselinović.

Vojvodina se trenutno nalazi na osmom mestu na plej-of tabeli sa 22 boda, četiri manje u odnosu na sedmoplasirani Napredak.

"Mi smo periodično, pogotovo u prvom poluvremenu, sasvim korektno izgledali na terenu i preuzeli inicijativu na sredini, ali nismo dobro popunjavali prostor u završnicama pred golom Spartaka. U nekim situacijama, kada se utakmica lomila, nismo imali dovoljno koncentracije i za to smo bili surovo kažnjeni", zaključio je Veselinović.

Narednu utakmicu Vojvodina će odigrati u sredu protiv ekipe Voždovca u Beogradu. Taj meč počeće u 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 23.04.2018
17:40

Mslis Vukovic,da, a Kezman,a nezna tuga ni dve reci da sastavi.Ali,on je ipak dao naj bolje igrace Partizanu.

avatar
RašaNoviSad
Monday, 23.04.2018
14:07

za sve je to kriv pumpa

avatar
Consigliere 1927
Monday, 23.04.2018
13:08

Ma Vojvodina je smesan klub trenutno. Kezman i ostali su je unistili, sve igrace iole kvalitetne su poklanjali Partizanu mesto da uzmu ozbiljan novac u tom trenutku. Nije mi Vojvodine ni malo zao, znali su sta rade i kome daju klub u ruke. Zao mi je samo navijaca i novosadjana koji nisu zasluzili da gledaju ovakva ponizavanja u domacem prvenstvu.