Veselinović pred gostovanje u Nišu: "Možemo da ih nadigramo"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.04.2018.
17:37
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Voždovac Miloš Veselinović rekao je da njegov tim ima čemu da se nada na teškom gostovanju u Nišu.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Superligaš iz naselja Braće Jerković u nedelju ide na megdan ekipi Radničkog iz Niša. Voždovac je četvrti na tabeli sa 30 bodova, dok Radnički zauzima peto mesto sa dva boda manje.

"Prethodne dve utakmice na domaćem terenu smo pobedili, što je i bio cilj, poored ostalih stvari koje potenciramo. Uspeli smo da osvojimo šest bodova koji nam daju izvesnu dozu samopouzdanja i sigurnosti i ta vera da ovo što radimo se i dodatno pojačala, jer uveliko daje rezultate", rekao je trener Voždovca za klupski sajt.

Kako je do kraja šampionata ostalo još četiri kola jasno je da svaki naredni meč u borbi za mesta koja vode u Evropu ima dodatnu težinu, a šansi za popravni gotovo da nema.

"Spremni smo, maksimalno treniramo i pripremamo se. Očekuje nas još jedna utakmica u kratkom vremenskom periodu, ali sam siguran da smo prilično dobro razumeli ciljeve i ideju igre i šta hoćemo da postignemo. Pretpostavljamo kakva nas utakmica očekuje u Nišu, svesni smo svih vrlina i mana i specifičnosti gostovanja, tako da ćemo da uradimo sve što možemo da bismo tu utakmicu odigrali na najbolji mogući način", dodao je Miloš Veselinović.

On je naglasio da Radnički ima iskusnu ekipu sa kvalitetnim pojedincima, kao i da će činjenica da se igra u Nišu predstavljati dodatnu prednost za domaćina.

"Mi smo nedavno igrali sa njima, uslovi nisu bili isti, jer smo igrali na domaćem terenu i na drugačijoj podlozi, ali bili smo zaista dobar rival, ta utakmica nam uvećava razlog za optimizam, već smo ih jednom pobedili nedavno i pokazali  smo da možemo da se nosimo i da možemo da ih nadigramo", poručio je trener Voždovca.

Strelac dva gola u pobedi nad Vojvodinom Alen Mašović složio se sa šefom struke da ekipa Voždovca ima dosta razloga za optimizam pred gostovanje u Nišu.

"Treći put kako se sastajemo sa njima i imamo pozitivan skor. Doneli smo bod iz Niša jesenas, a na 'krovu' smo osvojili sva tri boda. Siguran sam da nas očekuje jedna jako teška utakmica, jer znamo kako igra Niš. Mi ne nosimo belu zastavu i idemo da se nadigravamo, a bolji neka pobedi", rekao je Mašović.

Utakmica 34. kola Super lige Srbije između Radničkog i Voždovca igra se u nedelju, 29. aprila sa početkom od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Friday, 27.04.2018
21:04

Napred Voždovac, razbite na komade Zvezdinu filijalu