Veselinović pred duele sa "večitima": "Posebna motivacija nije potrebna"

Autor: Beta Beta
subota 12.05.2018.
13:19
Izvor: Beta

Trener Voždovca Miloš Veselinović rekao je danas da pred duele sa Partizanom i Crvenom zvezdom nije potrebna posebna motivacija i da njegovi fudbaleri žele da na pravi način završe sezonu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Voždovac će u nedelju dočekati Partizan u 36. kolu fudbalskog prvenstva Srbije. Potom mu sledi duel sa Zvezdom u poslednjoj ovosezonskoj utakmici.

"Partizan i Crvena zvezda su nešto za šta posebna motivacija nije potrebna. Jedina žal koja ostaje to što će se ova prva igrati bez publike. Bez obzira na taj segment, bićemo motivisani da se protiv najboljih odmerimo na najbolji način", rekao je Veselinović na konferenciji za novinare.

Veselinović je iskoristio priliku da čestita Partizanu na plasmanu u finale Kupa Srbije i naveo da su crno-beli u dvomeču sa Čukaričkim pokazali kakav karakter imaju, "odnosno iz kakvih situacija su se vratili i šta su uspeli da postignu".

"To govori o njihovom kvalitetu. Partizan je uvek Partizan", istakao je Miloš Veselinović.

On će moći da računa na najjači sastav, s obzirom na to da se u ekipu vraća Miloš Mihajlov.

"Mislim da ćemo moći da se suprostavimo Partizanu na najbolji mogući način i da pokušamo da ovu sezonu privedemo na način kako smo igrali. Pokušaćemo da ostvarimo dobar rezultat. Takođe, iskoristićemo ovu priliku da afirmišemo mlađe igrače", kazao je Veselinović.

Kapiten ekipe Miloš Pavlović rekao je da su utakmice sa Partizanom uvek zanimljive.

"Partizan je uvek Partizan, bez obzira na situaciju koja je kod njih. Plasirali su se u finale kupa i dolaze rasterećeni. Motivacija nikad ne izostaje u takvim utakmicama i nadam se da ćemo da pružimo maksimum i pokušati da iznenadimo Partizan", rekao je Pavlović.

Utakmica će se igrati u nedelju od 19.00 pred prazinim tribinama stadiona Voždovca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke