Veselinović obavio prozivku, predsednik Voše najavio pojačanja

Autor: Beta Beta
utorak 12.06.2018.
20:43
Izvor: Beta

Fudbaleri Vojvodine odradili su danas prvi trening čime su i zvanično počeli pripreme za novu sezonu.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Trener Aleksandar Veselinović je igračima poručio da od njih traži maksimalno zalaganje na svakom treningu.

"Želim vam da tokom svakog dana vaša lica krase osmesi i pozitivna energija i da ih širimo oko sebe", rekao je trener Veselinović.

Fudbaleri Vojvodine će do 17. juna trenirati u Veterniku, a onda putuju na Zlatibor, gde će ostati do 1. jula.

"Dobro znate da u radu sa mnom možete da dobijete sve ili ništa, a na vama je da izaberete ono što vam odgovara. Ulazimo u brod pred kojim je nemirno more, puno talasa i jakih vetrova, a zajedništvo treba da nam bude najveća snaga kako bismo odoleli izazovima. Od vas tražim maksimalno zalaganje na svakom treningu, greške su dozvoljene i ljudske su i tu smo da ih zajednički ispravljamo", rekao je on.

Prvi čovek novosadskog superligaša Dušan Vlaović istakao je da predstojeća sezona ni po čemu ne sme da podseća na prošlu.

"Kada to kažem, mislim na sve nas – članove uprave, igrače, ali i sve zaposlene u klubu. Vojvodina je klub svetle tradicije, čiju su slavu širom sveta pronosili mnogi fudbalski velikani, a danas u pet najjačih evropskih liga igraju momci koji su ponikli baš ovde. Uz to, dvojica momaka koji su fudbalski stasali baš u FC 'Vujadin Boškov', danas su u Rusiji i konkurišu za najbolji sastav reprezentacije Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu", rekao je Vlaović.

On je naveo da su ambicije Vojvodine "dobro poznate i da se nikad ne menjaju".

"Grb koji nosite na grudima sve vas obavezuje da to činite punog srca i dostojanstveno. Uprava ništa nije želela da prepušta slučaju, pa se, uz punu saradnju s šefom struke Acom Veselinovićem, dogovorila da značajno pojača određene pozicije u ekipi i uskoro će vam se u radu priključiti i nekolicina novih igrača, koji će, zajedno s vama, uložiti maksimalan napor kako biste ostvarili zacrtane planove", rekao je Vlaović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke