Veselinović: "Ne bih da zvučim prepotentno, ali Spartak je zaslužio sva tri boda"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 26.11.2017.
19:44
Izvor: Sportske.net

Trener Spartaka veruje da je bod nepravedan i da je njegov tim pokazao na terenu da je bio bolji od Partizana večeras.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U Spartaku nisu zadovoljni remijem, jer veruju da su bili bolji od Partizana danas. Trener Aleksandar Veselinović veruje da je ovo bio pravi derbi srpskog fudbala.

"Iskrene čestitke našim igračima na trudu, želji, zajedništvu. Mislim da smo danas opravdali to što smo na trećem mestu tabele. Ovo je bio istinski derbi srpskog fudbala. Ja sam i pre utakmice rekao da čestitam iskreno Partizanu za ovogodišnje rezultate u Evropi.

Imam maksimalno poštovanje prema istoriji i tradiciji Partizana, ali smo nezadovoljni jer mislim da smo po onome što se dešavalo na terenu zaslužili mnogo više", rekao je Veselinović novinarima.

U prvom poluvremenu bilo je 0:0, Partizan je poveo, Spartak izjednačio.

"Ne bih da zvučim pretenciozno i prepotentno, ali posle onoga što se dešavalo na terenu, ostaje nam žal za tri boda", rekao je trener Subotičana.

Spartak je treći, razmišljate li o Evropi možda?

"Mi tako ne razmišljamo. Jedini pravi način, prema našem mišljenju, jeste da se spremamo od utakmice do utakmice. U sredu nas čeka veoma tepka utakmica protiv Javora. Kao što je Partizanu bilo jako teško da se oporavi od utakmice u četvrtak, tako smo i mi danas potrošili mnogo energije i psihičke i fizičke. Treba da se podrobno spremamo za svaku utakmicu, pa ćemo da vidimo kuda će to da nas odvede", rekao je Veselinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man.United99
Sunday, 26.11.2017
22:16

Spartak cjelu sezonu igra vrlo dobro i zasluzeno je treci na tabeli

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 26.11.2017
21:11

Bod ste vise nego zasluzili.. Da nije bilo Stojkovica na golu Partizana verovatno bi bilo vise golova u mrezi Partizana.. Cestitke ekipi Spartaka na odlicnoj igri.. Nemas ti sta da zvucis prepotentno jer je tvoj tim treci na tabeli..