Verujete li Toletu - Advokat VOLI Srbiju!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.09.2014.
17:19
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Nedavne izjave novog selektora Srbije Dika Advokata u pojedinim holandskim medijima izazvale su dosta reakcija u našoj javnosti, a mnogi su komentarisali kako se njemu u Srbiji baš ništa ne dopada. Ali, prvi čovek FSS Tomislav karadžić, kao i ljudi koji o

Beta/Branislav Božić/Av
Beta/Branislav Božić/Av

Povezane vesti

Podsetimo, posle utakmice između Srbije i Francuske, kada je Holanđanin debitovao na klupi ''Orlova'', osvanule su pojedine izjave Dika Advokata u holandskim medijima, u kojima je govorio kako stadion Partizana izgleda kao da je star 100 godina, kao i da život u Srbiji izgleda kao da je vreme stalo, posle ratova iz devedesetih godina prošlog veka.

Osim toga, u srpskoj javnosti se dosta komentarisala i odluka iskusnog stručnjaka da u Srbiju dolazi samo onda kada reprezentacija ima utakmice, što se mnogima nije svidelo.

Ali, njegov pomoćnik Željko Petrović, kao i naš nekadašnji reprezentativac Mateja Kežman, koji ga takođe odlično poznaje, izražavaju sumnju da je Advokat rekao to što su mediji objavljivali prethodnih dana.

''Nema šanse da je on sve to rekao! Ja sam uz njega bio sve vreme dok je bio u Srbiji i oduševljen je! Ko zna ko je to pisao, neki tabloid sigurno'', izjavio je Petrović, a prenosi ''Alo''.

U sličnom tonu je sve prokomentarisao i Tomislav Karadžić, prvi čovek FSS.

''Nisam sa njim pričao na tu temu, ali poznajem neke ljude s kojima se on druži u Holandiji i rekli su mi da svima priča kako je Srbija prelepa i da voli srpski narod'', tvrdi Karadžić.

U prilog njihovim reakcijama ide i najnovija izjava Advokata, koju je dao ruskim medijima, gde je rekao da ga Srbija dosta podseća na Rusiju, koju je veoma zavoleo dok je bio selektor ''Zbornaje''.










Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke