Verovalo se da će ove sezone biti starter, sad je prekobrojan na spisku putnika za Vels

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.07.2019.
12:50
Izvor: Sportske.net

A znate li ko je još sa crno-belima otputovao na prvi meč sa Konas Kijem?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Preneli smo ranije danas, Partizanova ekspedicija je rano jutros otputovala na Ostrvo, gde će sutra odmeriti snage sa velškim Konas Kijem, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Utakmica se igra sutra od 19:30h, a direktan Tv prenos je obezbeđen na RTS 1.

Trener Partizana Savo Milošević je na put poveo ukupno 21 fudbalera, od tog broja trojica su golmana, i to:

Stojković, N. Stevanović, Kljajić, N. R. Miletić, S. Pavlović, Vujačić, Ostojić, Dinga, Urošević, Brežančić, Šćekić, Zdjelar, Smiljanić, Tošić, L. Pavlović, Ivanović, F. Stevanović, Lutovac, Suma, Sadik i Ožegović.

Kao što vidite, među putnicima nema Rikarda Gomeša, čija transfer-saga i dalje traje, ali nema ni mladog levog beka Zlatana Šehovića, za koga se pre početka priprema verovalo da bi mogao ove sezone značajnije da dođe do izražaja. On je sada prekobrojan u konkurenciji Uroševića i Brežančića.

Takođe, nije otputovao ni novajlija Periša Pešukić, baš kao ni Petar Gigić, koji je tek u ponedeljak stigao u Humsku.

Za razliku od njih, na licu  mesta biće bivši sportskii direktor Partizana Ivica Iliev, koji je otputovao da pruži podršku ekipi na evropskoj premijeri u novoj sezoni.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Ivica Iliev

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Thursday, 25.07.2019
13:56

taj nije ni otisao iz kluba jos je tu sa svojim pajtasima

avatar
magister
Thursday, 25.07.2019
13:18

I niko ni slovo o zaista neobičnom sunovratu Šehovića, ali i Đerleka, dva izuzetno talentovana tinejdžera koji će uskoro, ako se nešto ne promeni, otići put malih klubova i doživeti karijere mnogih prethodnika. Zašto? Zašto je bilo neophodno vratiti Brežančića i zadržati Uroševića (koji su po 5 i 10 godina stariji, plus manje talentovani, imaju samo više iskustva od Šehovića).

No, to je sad u drugom planu. Nadam se da ćemo se sa timom koji imamo plasirati dalje, pa i do grupne faze. Ivanović, za sada, nekako iskače, čini mi se - slabijim kvalitetom. I F. Stevanović, verovatno ga se na to i ohrabruje, verovatno je to i dobro na duge staze, ulazi u prerizične driblinge i od 2 - 3 pokušaja na utakmici uglavnom - nijednom ne uspe. Zato je ta leva strana problem, plus, na toj strani je potreban probojan igrač, koji će da duplira u špicu, jer se i Sadik izvlači na stranu, pa verovatno zato Ivanović ima toliko šansi. Da li bi Zakarić tu bio bolji? Da li bi Nikolić bio bolji, pa umesto krila da igramo sa dva pokretljiva špica?

avatar
Osijek 51
Wednesday, 24.07.2019
21:52

Od kada je na prevaru otjeran prethodni predsjednik, u Partizanu je pravilo da se podnose ostavke KO BAJAGI. Nema tu ostavki neopozivih, dok ojadjeni, razocarani i ponizeni istinski navijaci ne udju u pacovske prostorije sa debelim stapovima. UPRAVA NAPOLJE.

avatar
k.na.bicikli
Wednesday, 24.07.2019
13:26

Neverovatno..Znaci partizan ima tu "transfer sagu" sa Pavlovicem i Gomesom dok je kod zvezde je sve to normalno sa Pavkovim itd..

avatar
Merengues88
Wednesday, 24.07.2019
14:37

Kakve veze sad Zvezda ima sa ovim člankom? Istina. činjenica je da se ne zna čija uprava je nesposobnija, ali umjesto da budeš ljut na upravu svog omiljenog kluba zbog nebuloznih poteza koje prave u već par prelaznih rokova, ti se tu nešto srdiš za Zvezdu koju, inače, vjerovatno zbog nekakvih kompleksa, pišeš malim početnim slovom. Ne valja ti to nikako...

avatar
k.na.bicikli
Wednesday, 24.07.2019
20:46

Da veruj mi ne mogu nocima da spavam zbog zvedze.. nisi skontao poentu mada sam dosta jednostavno napisao..Nema potrebe da produbljujemo temu.pozz i srecno

avatar
Čerek B.
Wednesday, 24.07.2019
15:20

Pa kod Zvezde sa Pavkovim nije bilo sage. Propao transfer i kraj priče. čak je bila i izjava (Mrkele čini mi se) da pavkov može da ide ako neko ponudi zadovoljavajuću ponudu,što se očigledno nije desilo.

avatar
Momcilo Stojanovic
Wednesday, 24.07.2019
13:11

Joj kada Ivicu ugleda Suma,opet će slabo igrati.

avatar
As Roma 1998
Wednesday, 24.07.2019
13:30

Ma boli njega za Sumu kad je gratis i ja bi isao da pruzim podrsku.

avatar
REVØLT
Wednesday, 24.07.2019
13:42

A mozda spontano pocne da zonglira :-) Na sta lici ovaj lik iza Ivice haha

avatar
REVØLT
Wednesday, 24.07.2019
13:07

Kljajic (nadam se), Dinga i (verovatno) F. Stevanovic.