Vered 'ocrnio' Zvezdu pred Kanađanima!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.04.2016.
10:16
Izvor: Sportske.net

Izraelski internacionalac Idan Vered napustio je Crvenu zvezdu pre gotovo dva meseca, a kanadskim medijima otkrio je da što pre želi da zaboravi epizodu u bivšem šampionu Evrope.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Najavljivan kao veliko pojačanje, momak koji je na startu sezone na izmaku pokazao da bi mogao da ima određeni kvalitet, Izraelac Idan Vered ipak se kratko zadržao u Crvenoj zvezdi.

Svega osam meseci Idan Vered je bio član najtrofejnijeg srpskog kluba pre nego što je krajem februara dogovorio sporazumni raskid ugovora i "digao sidro".

"Dobro je krenulo, igrao sam, međutim, ubrzo su krenuli problemi" počeo je svoju priču o Zvezdi za kanadske medije Idan Vered.

Izraelac je nedugo po napuštanju Crvene zvezde pronašao angažman u kanadskom Otava Fjuriju, a tamošnjim medijima objasnio je kako mu je FIFA pomogla da dobije novac koji su mu crveno-beli uskratili.

"Klub je prestao da me plaća, i to je trajalo šest meseci. Onda mi je ponuđeno da mi isplate samo sedam odsto zarade! Da uzmem to i odem!?" objasnio je Vered i dodao,

"Obratio sam se FIFA i čekao novac. Kada sam dobio sve što mi se dugovalo, u martu, napustio sam klub. Sada sam srećan, želim da se koncentrišem na Fjuri, istovremeno zaboravim Crvenu zvezdu" zaključio je Izraelac.

Idan Vered je u Crvenu zvezdu stigao kao slobodan igrač što znači da srpski klub nije "bacio pare" na transfer ali je svakako bio na gubitku zbog loše procene, posebno ako se uzme u obzir činjenica da je Kairat početkom sezone želeo da otkupi Vereda za milion dolara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
EDO
Monday, 18.04.2016
00:25

Kako je mogao tako nesto da kaze kad svi koji navijaju za zvezdu znaju da to nije istina!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 17.04.2016
11:52

skoro ko god ode iz zvezde ocrni ih a ovi sto odu iz partizana uglavnom pokazu ljubav prema klubu

avatar
Андер Ерера
Sunday, 17.04.2016
12:10

A onda skontaš da je Zvezda i onako veća od svih tih igrača zajedno + Partizana. Ljudi, Zvezda je u dugovima i razni ne baš najčistiji ljudi su bili u njoj, ali Zvezda je Zvezda. Ništa protiv Partizana inače.

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 17.04.2016
10:58

Tole i država hteli da ih unište...

avatar
Sunday, 17.04.2016
10:35

7% isplate plate Veredu od strane fk crvena zvezda izgledaju ogromno naspram 2.5% isplate poreskog duga kk crvene zvezde državi. Za zvezdu je sada čula i Kanada.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 17.04.2016
11:46

Vidim da si juče opet napravio novi nalog da možeš nastaviti sa svojim poznatim internet šouom. Tužno i žalosno, ali svojstveno tebi.

avatar
Sunday, 17.04.2016
10:19

Sedam posto, ej...