Venger prelomio, "Marakana" će videti jednog velikog igrača!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 18.10.2017.
08:38
Izvor: Sportske.net

Kako sada stvari stoje, Arsenal će ipak izvesti znatno jači tim nego u Belorusiji. Iznenađenje u prvoj postavi?

Filip Mitrović/sportske.net
Filip Mitrović/sportske.net

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, Arsenal bi mogao sutra uveče da izvede jači tim od očekivanog.

Naime, uz sve probleme koje ima, Venger će iskoristiti duel sa Zvezdom da od prvog minuta u tim vrati neke fudbalere koji imaju manjak minuta zbog povreda.

Kako rekosmo, Ozil je na prodaju, njegova nezainteresovanost nervira saigrače, ali Nemac nema ponuda.

Prema pisanjima engleskih medija on će sutra uveče na "Marakani" biti u timu protiv Zvezde, formirati napadački trio sa Žiruom i Volkotom.

Takođe, u tim bi trebalo da se vrati i Kokelan koji je bio povređen, ali je odigrao meč za mladi tim i ovo je idealna prilika da počne meč i uđe u takmičarsku formu. Pominje se i Kolašinac, to bi već bio mnogo jači tim od onoga koji je Venger izveo u Belorusiji.

Ipak, treba očekivati da šansa bude pružena makar dvojici klinaca, sigurno je i da će braniti Ospina, kao i da poslednju liniju čine Monreal, Mertesaker i Holding, odnosno da će Venger početi sa 3-5-2.

To da li je Ozilovo igranje dobra ili loša vest, teško je reći, ako je suditi po njegovoj bezvoljnosti kada je ušao protiv Votforda i činjenici da izgleda kao da ga Arsenal više ne zanima i jedva čeka da ode iz Londona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Wednesday, 18.10.2017
12:18

Samo da im Holding bude u sastavo, i Radonju slati na njega i nema zime za nas...

avatar
jfvr
Wednesday, 18.10.2017
19:02

Ma da druze,Radonja je iskusan,igrao je velike utakmice protiv Mancestera utd i city,Celzi,Totenhema....spustite se na zemlju,ili ce vas oni prizemljiti...nek igraju srcem pa sta bude

avatar
Poco
Wednesday, 18.10.2017
11:05

Ipak je Zvezda veliki klub, nema potcenjivanja, protiv Batea mogu deca u pozorisnoj atmosferi, ali na Marakani je drugacije.Hrabro Zvezdo!!

avatar
Wednesday, 18.10.2017
10:48

Волео бих да извучете бар бод сутра али мислим да је све сем неког дебакла, типа 0:3 или 0:5, успех... Ови су ипак професионалци и боље не захтевати од играча ништа, него да им се намеће залогај који не могу да загризу...

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 18.10.2017
09:36

To je plus zvezde