Velški bunker izdržava, provokacije domaćina! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 25.07.2019.
20:20
Izvor: Sportske.net

Partizan bolji rival što je i više nego očigledno, ali...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Teški bunker Konahs Kija u prvom poluvremenu protiv Partizana.

Crno-beli se muče da naprave dobru šansu, domaćin i ne pokušava da napadne i retko prelazi centar, pa je rezultat 0:0.

Tandem Suma-Tošić bi mogao da bude idealna kombinacija crno-belih u novoj sezoni, Tošić je nakon dodavanja najskupljeg igrača Partizana u istoriji imao dobru šansu u petom minutu, ali je šutirao pored gola. Imao je i Pavlović u prvih deset minuta jednu dobru solo-akciju, ali je izblokiran.

Mladi Strahinja Pavlović je igrao prilično ofanzivno danas, imao je još jednu šansu u 19. minutu kada je golman domaćina dobro odbranio njegov udarac.

Bilo je opasnih prekida, Šćekić se našao u jednoj prilici, ali promene rezultata nije bilo, Velšani su se samo branili.

Bunker koji su postavili bio je neprobojan u kombinaciji sa terenom koji je bio očajan za ekipe koje igraju pas igru. Ono što treba da zabrinjava jeste nasedanje na provokacije fudbalera Partizana i to onih najiskusnijih, Zorana Tošića i Vladimira Stojkovića, obojica su dobili žute kartone.

Dakle, nakon prvih 45 minuta igre, nema ekipe koja vodi,rezultat je 0:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Thursday, 25.07.2019
21:11

Znaci, ipak je fss u pravu kad je otkazao meceve partizanu

avatar
babaroga
Thursday, 25.07.2019
20:39

Nereseno je odlican rezultat. Partizan revans igra kuci a ovi ne vode u goste cak cetiri igraca: trojica ne mogu da dobiju slobodne dane iz firme a jedan treba na komisiju za invalidsku penziju.

avatar
magister
Thursday, 25.07.2019
20:39

Kako se oseća prosečni navijač, kad Partizan jedva pobedi Inđiju - 1 : 0 i odigra 0 : 0 sa nekim Velškim timom, ali je to tvrda utakmica, dva beskompromisna rivala, sa puno varnica i borbe, a ne baš previše veštine? Kao taj prosečni navijač Partizana pitam se, može li gore? Ali znam odgovor - može, pa sam već sad zadovoljan i s nerešenim iako je to bruka i izgubljeni bodovi za bolji rejting. Šta je bre to? Posle ovog poluvremena nijedno više objašnjenje ne igra. Pa naši igrači ne umeju da spuste loptu i odigraju akciju celo poluvreme, a možda neće uspeti ni celu utakmicu. Trener desetoligaškog evropskog tima je potpuno nametnuo igru 100x skupljem i renomiranijem timu i treneru tog tima. Bijemo se s njima, pa ko bude jači. Ako budemo izgubili o čemu ćemo? O sudijskim greškama, grbavom terenu i grubom protivniku. Ljudi, umijte se hladnom vodom i bojkotujte ovu jadu dok ova uprava ne ode. Ne interesuje me šta će biti u drugom poluvremenu, a iskreno, plašim se još goreg. Kako igramo, 1 : 1 bi bila puna šaka brade, pa da kod kuće igramo na 0 : 0 i vrebamo iz kontre.

avatar
petar000
Thursday, 25.07.2019
20:30

Kako utakmice Partizana umeju da budu dosadne i negledljive, to je nesto neverovatno. Ovo veceras od dvadesetog minuta je demonstriranje besmisla igranja fudbala. Strasno. Ivanovic i Tosic citavo poluvreme okrenuti ledjima golu sa bar jednim igracem na ledjima kao pokazuju neku vestinu gradjenja lopte, sta li? Pa nije ovo ekipa na kojoj treba pokazivati vestinu drzanja lopte, oni je svakako ne zele, klasicno ubijanje sopstvenog ritma i igre. Treba tri tacna i brza dodavanja da razmene i daju gol i ne znaju ljudi, pa to ti je. Mi ako ne dovedemo bilo kakve zamene za Ivanovica i Tosica, a da naravno to ne bude Pantic (jer ako i njega ponovo vratimo, onda smo tek ugasili) ove godine cemo zavrsiti sezonu jos i ranije nego prosle, mozda vec do kraja avgusta. Prosle sam znao da cemo potrajati do sredine oktobra, kao sto je i bilo, ove necemo ni dva meseca igrati takmicarski. Provescemo celu sezonu u plakanju kako nam je ceo svet kriv sto ne mozemo da se povezemo ni u jednoj utakmici. Ejjj, tri sezone nisam odgledao utakmicu Partizana gde je zgazio nekog od fudbala, sramota. PS. znam da cemo ove lagano proci, ali ovo jednostavno nije dovoljno dobro, zaglavili smo u nekom fudbalu iz sezdesetih i nikako da se iscupamo iz toga...

avatar
Tas123
Thursday, 25.07.2019
20:25

Jel ovo fudbalski ili mma klub iz Velsa?
Ivanovic 0, zasto ga ne zameni bilo kojim igracem(neka bude to i rezevni golman ako treba)